3.10.14

Tαυτοποίηση του 30χρονου στον Βύρωνα...

Ταυτοποιήθηκε σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός άνδρας που συνελήφθη μετά την επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής σε γκαράζ στην περιοχή του Βύρωνα.

Σύμφωνα με ...
πληροφορίες πρόκειται για Έλληνα με λευκό ποινικό μητρώο, ενώ τον πρόδωσε η ταυτότητα που είχε χρησιμοποιήσει ο Νίκος Μαζιώτης για να υπογράψει το συμβόλαιο μίσθωσης του γκαράζ.

Εναντίον του 30χρονου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση ενώ βαρύνεται και με άλλες κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος.

Ο συλληφθείς ζήτησε και έλαβε προθεσμία για την απολογία του και σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται να λογοδοτήσει στον ανακριτή την Κυριακή.

Πληροφορίες επίσης αναφέρουν ότι κατά την κράτησή του στη ΓΑΔΑ δεν έχει μιλήσει καθόλου ελληνικά στους αστυνομικούς αλλά ιταλικά, κάνει διάφορες γκριμάτσες και γενικά δεν είναι συνεργάσιμος.

Χθες ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη ανακοίνωσε ότι απετράπησαν επιθέσεις που είχαν ως στόχο γνωστούς επιχειρηματίες, εταιρείες ακόμα και τη ΝΔ. Συγκεκριμένα ο  Β. Κικίλιας ανακοίνωσε πως στους στόχους, σύμφωνα με ιδιόχειρες σημειώσεις που βρέθηκαν στο γκαράζ του Βύρωνα, αναφέρονταν ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, τηλέφωνα μελών της Ένωσης Εφοπλιστών του οποίου όπως επισήμανε πρόεδρος είναι ο εφοπλιστής Θεόδωρος Βιενάμης, ο πρόεδρος του ΣΕΒ Θ. Φέσσας και η σύζυγός του Μαρία Τσελέντη, τα γραφεία της Siemens, της εταιρείας info quest και τα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρείας Capital.

Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης άφησε να εννοηθεί πως συνδέεται το χτύπημα στις 4 Οκτωβρίου με  τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις στην Νέα Δημοκρατία για την επέτειο ιδρυσής της, φωτογραφίζοντας ως στόχο βομβιστικής επίθεσης τα γραφεία της...
πηγή enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: