11.10.14

Η Realnews αυτής της Κυριακής...


Με τίτλο: " «Κλείδωσε» η συμφωνία για έξοδο του ΔΝΤ" κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews, η οποία αποκαλύπτει ότι "φεύγει η τρόικα κ έρχεται το...
"διμερές συμβόλαιο" μεταξύ Ελλάδας και δανειστών". Η Realnews επισημαίνει ότι "αρχές Δεκεμβρίου θα ανακοινωθεί η έναρξη της διαδικασίας αναδιάρθρωσης του χρέους".

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας: "το σχέδιο συντάχθηκε υπό την καθοδήγηση του Σοϊμπλε και έχει λάβει τις "ευλογίες" της Λαγκάρντ, της Μέρκελ και του Γιούνκερ".

Επίσης "προβλέπεται η δημιουργία Ταμείου Ειδικού Σκοπού που θα εγγυάται τόσο την κάλυψη των χρηματοδοτικών αναγκών της Ελλάδας, όσο και την αποπληρωμή των δανείων της τρόικας", ενώ "15 δισ. ευρώ υπολογίζεται ότι θα είναι η "προίκα" του νέου ταμείου. Σε αυτό θα ενταχθούν τα κεφάλαια που θα περισσέψουν από το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, αλλά και πόροι που θα εγγυάται το ελληνικό Δημόσιο".

Το κύριο άρθρο της εφημερίδας υπογράφει αυτήν την εβδομάδα ο Χρήστος Πασαλάρης, ο οποίος γράφει πως "η πολιτική ηγεσία μας τρώγεται αντί να αδελφωθεί για το καλό της πατρίδας. Με απίστευτη χαιρεκακία οι μεν παρακαλάνε να γκρεμοτσακιστούν οι δε για να καθίσουν το ταχύτερο στις καρέκλες τους. Αυτό έδειξε ακόμη μια φορά η μάχη της Βουλής .Αλλά από τον εμφύλιο της κορυφής κερδισμένη βγαίνει μόνον η ξένη κατοχή, με τη Γερμανία της Μέρκελ να συνεχίζει επιτυχώς το έργο του Μπίσμαρκ, του Κάϊζερ και του Χίτλερ που ήθελαν την Ελλάδα γονατισμένη να πτωχεύει και να δανείζεται. Δεν μένει λοιπόν άλλο από το να ξεκινήσουμε με αλλά μέσα και άλλους καπεταναίους μια νέα εθνική αντίσταση όπως εκείνη του 1941-44…Το λέει η ψυχούλα μας;"

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

- Κυβέρνηση Σαμαρά: Πήρε τους 155, ψάχνει για τους 180... Μετά την ψήφο εμπιστοσύνης ακολουθούν άλλοι 4 μήνες ακραίας πόλωσης μέχρι την προεδρική εκλογή.
- Πάνος Καμμένος: "Θα οδηγήσουμε στο Ειδικό Δικαστήριο τον Παπανδρέου και τον Βενιζέλο".
- Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ προς βουλευτές του: "Όταν με φτύνουν δεν κάνω ότι βρέχει! Και το συνιστώ και σε εσάς". Ολα όσα είπε ο Ευ. Βενιζέλος κεκλεισμένων των θυρών για Σαμαρά, Χρυσοχοϊδη, Γιώργο, τα "τσογλάνια της Σύμης" και τη λίστα Λαγκάρντ.
- Χρήστος Σταικούρας: Πως θα πληρωθούν τα αναδρομικά σε αξιωματικούς και δικαστικούς.
- Εισαγγελική πρόταση για το Πόθεν Έσχες: Για κακούργημα παραπέμπονται ο Γιάννος και η σύζυγός του Σταυρούλα.
- Τρικυμία στο Mega: η παραίτηση Παναγιωτόπουλου, ο νέος ρόλος Στραβελάκη και τα σενάρια για Τρέμη, Αντωνοπούλου

Και στην "Πράβδα" του Στάθη:
"Επτά γελοιογραφίες, δυο σκίτσα και τέσσερα κείμενα παρακολούθησαν (με προληπτική στήριξη της κυρίας Λαγκάρντ) τη συζήτηση στη Βουλή περί την ψήφο εμπιστοσύνης που ζήτησε η κυρία Μέρκελ από τον κ. Γιακουμάτο για τον κ. Σαμαρά.
Αποτέλεσμα: έως την 28η Οκτωβρίου ο κ. Πρωθυπουργός θα έχει πετάξει το ΔΝΤ στη θάλασσα κι ελεύθερο πλέον το έθνος θα γιορτάσει τις διορθώσεις του ΕΝΦΙΑ ως το 2068..."

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

- Τρικυμία στο Mega. Ολα τα σενάρια για τις εξελίξεις στο μεγάλο κανάλι. Ο ρόλος του Στραβελάκη, η "επιστροφή" της Τρέμη, η πιθανή έλευση της Στάη και η αγωνία της Σαράφογλου.
- "Η απόσταση δεν θα μας χωρίσει". Τι λένε στο περιβάλλον τους ο Γιώργος Μπόγρης και η Έλλη Κοκκίνου για τη σχέση τους μετά τη μετακόμιση του καλαθοσφαιριστή στην Ανδόρα.
- Ζέτα Θεοδωροπούλου: Νέο αμόρε για τον Ταχτσίδη. Ο άσος της Εθνικής Ελλάδος και της ιταλικής Βερόνα έκλεψε την καρδιά του εκρηκτικού μοντέλου.
- "Στο σπίτι μου είμαι συντηρητικός" - "Τρομάζω πολύ όταν βλέπω τον εαυτό μου και ακούω τα τραγούδια μου" λέει στην "R" ο Τζίμης Πανούσης.
- Ρέμος-Υβόννη: Πήραν την ευχή της μητέρας του Αντώνη.
- Μίρκα Παπακωνσταντίνου: "Σε λίγο θα πληρώνουμε για να παίξουμε. Θες χρήματα; Πάρε το 1/10 όσων έπαιρνες και ευχαριστημένος να 'σαι! Εκεί μας κατάντησαν" δηλώνει η ηθοποιός.
- Ο Μίτσελ φιλούσε υπέροχα. Οι τρυφερές στιγμές του προπονητή του Ολυμπιακού και της συζύγου του Μερσέντες στη Γλυφάδα.
























Δεν υπάρχουν σχόλια: