8.10.14

O αμετροεπής κ. Άδωνις Γεωργιάδης...

georgΖει για να εκτίθεται, στις τηλεοράσεις, αλλά πλέον κινδυνεύει να καεί, αν δεν έχει καεί ήδη, από την υπερέκθεση. Τί bank run, τί αυτοκτονίες αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ, τί ...
καταγγελίες περί αποκλεισμού του από τις τηλεοπτικές οθόνες από τον βουλευτή που δίνει 3 – 4 συνεντεύξεις σε καθημερινή βάση.

Χθες, πάντως, κατάφερε να βάλει ένα ακόμα αυτογκόλ. Έσπευσε να ανακοινώσει ότι θα είναι κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας στη συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης που έχει ζητήσει η κυβέρνηση, προκειμένου να προκαλέσει το ΣΥΡΙΖΑ.

ad b

Λίγα μόλις λεπτά μετά το τιτίβισμα Γεωργιάδη, ο Γραμματέας της Κ.Ο. Θαν Μπούρας επιβεβαίωνε τις πληροφορίες που είχαν κυκλοφορήσει από το βράδυ της Δευτέρας και ήθελαν τον Αντώνη Σαμαρά να επιθυμεί να αποφύγει την εικόνα (πλήρους) ταύτισης με το ΛΑ.Ο.Σ. που θα εξέπεμπε ένα διδυμο Βορίδη (σ.σ. θα ανοίξει τη συζήτηση, σήμερα) – Γεωργιάδη στη Βουλή. Ο Θαν. Μπούρας διέψευσε, λοιπόν, πανηγυρικά τον κ. Γεωργιάδη, ανακοινώνοντας ότι κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος στην τριήμερη συζήτηση θα είναι ο Τάσος Νεράτζης. Αυτό, βέβαια, δεν πτόησε τον Άδωνι, που, σαν να μη συμβαίνει τίποτε, διέψευσε τον ίδιο του το εαυτό.

adonis
matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: