16.10.14

Έφυγε η Αμάλ, σχόλασε ο γάμoς...


Τελειώνει ο αλαλαγμός και η Ψωροκώσταινα -λέγε με και Ελλάδα- επιστρέφει ξανά στην συνηθισμένη της καθημερινή μιζέρια, μετά την σημερινή αναχώρηση της glam κυρίας Αλαμουντίν, που ήρθε, είδε και απήλθε.
Αφού...
λοιπόν επί ένα τριήμερο, η δικηγόρος συνάντησε από την ηγεσία του Υπουργείου Πολιτισμού -πήρε και ένα ταγάρι δώρο από τον κ. Τασούλα- μέχρι τον πρωθυπουργό και το ζεύγος Βαρδινογιάννη, σήμερα μας είπε γεια και επεστρεψε στο Λονδίνο. Και καλά κάνει, αφού πέρα από το επικοινωνιακό τρικ της επίσκεψής της, δεν μάθαμε και τίποτε συγκλονιστικό για το τι μέλλει γενέσθαι τους επόμενους μήνες.
Την λύση της διεκδίκησης στα διεθνή δικαστήρια μάλλον την ξεχνάμε γιατί όπως πληροφορούμαι από σοβαρές νομικές πηγές και όχι μόνο, πολύ δύσκολα θα κερδίσουμε την υπόθεση. Οπότε περιμένουμε μπας και οι Βρετανοί φιλοτιμηθούν να ακολουθήσουν την σύσταση της UNESCO -χλωμό έως κάτωχρο το βλέπω- και δεχθούν τελικά να επιστρέψουν τα κλεμμένα -λέμε εμείς- τα αγορασμένα με οθωμανικά φιρμάνια από τους Τούρκους λένε αυτοί.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο, ΕΔΩ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: