10.10.14

Αποχαιρέτησε ο Kίτσος...

http://www.typologies.gr/wp-content/uploads/2014/07/%CE%A4%CE%A1%CE%95%CE%9C%CE%97-%CE%A0%CE%91%CE%9D%CE%91%CE%93%CE%99%CE%A9%CE%A4%CE%9F%CE%A0%CE%9F%CE%A5%CE%9B%CE%9F%CE%A3.jpg




-Σε δύο στάδια οι αλλαγές στο MEGA
-Ξεκινά τα δοκιμαστικά, η Εύα Αντωνοπούλου...
Το πρωί αποχαιρέτησε ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος τους εργαζόμενους στο Mega.
Η...
ανάθεση των καθηκόντων του στο Νίκο Στραβελάκη αναμένεται να εγκριθεί από το ΔΣ που ήταν προγραμματισμένο για τις 11.00 το πρωί .

Σε δύο στάδια οι αλλαγές στο MEGA

Σταδιακά θα γίνουν οι αλλαγές στο Mega. Το πρώτο βήμα θα είναι η τοποθέτηση του Νίκου Στραβελάκη στη θέση του διευθυντή ειδήσεων, ενώ οι επόμενες αποφάσεις θα ληφθούν το  Δεκέμβριο. Η Όλγα Τρέμη δεν έχει δεχθεί ακόμη πρόταση, αλλά παραμένει στο δυναμικό του καναλιού, έχοντας από τον περασμένο Ιούλιο συζητήσει το ενδεχόμενο εμπλοκής της με τον ενημερωτικό τομέα του καναλιού από άλλη επιτελική θέση. Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό να έχει υποβάλει την παραίτησή του ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος.
Πάντως απόψε αναμένεται να κάνει τα πρώτα της δοκιμαστικά στο Mega η Εύα Αντωνοπούλου, η οποία χθες παρέστη στην παρουσίαση του νέου προγράμματος της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, στο οποίο εμφανίζεται ως παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του Σαββατοκύριακου.

πηγη typologies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: