25.10.14

H "Real News" αυτής της Κυριακής...

 
Με τίτλο: "10 μυστικά για τη ρύθμιση χρεών" κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews, η οποία δημοσιεύει "οδηγό επιβίωσης για όσους οφείλουν σε εφορία και...
ταμεία", αλλά αναφέρεται και στις "παγίδες που κρύβονται στα "ψιλά γράμματα" '

Η εφημερίδα επισημαίνει ότι είναι "στον "αέρα" επιχειρήσεις και ιδιώτες που έχουν οφειλές πάνω από 1 εκατ. ευρώ", ενώ εξηγεί "σε ποιες περιπτώσεις η εφορία θα αρνείται τη χορήγηση ενημερότητας και πότε θα παρακρατά φόρους που πρέπει να επιστραφούν". Η Realnews υπογραμμίζει ότι "δεν παρέχεται πλήρης προστασία από κατασχέσεις και προσημειώσεις στα περιουσιακά στοιχεία των οφειλετών, ακόμα και αν είναι συνεπείς στην καταβολή των δόσεών τους".

Η Realnews δημοσιεύει και ρεπορτάζ για τα "κόκκινα" επιχειρηματικά δάνεια για τα οποία προβλέπεται "κούρεμα" ΄έως 50%.

Το κύριο άρθρο της εφημερίδας και του Νίκου Χατζηνικολάου έχει τίτλο: "Πού "βρίσκεται" ο κ.Πρόεδρος;". Ο Ν.Χατζηνικολάου αναφέρει χαρακτηριστικά: "Τι σκοπεύει να πράξει ο κ.Παπούλιας; Θα συνεχίσει να σιωπά και να...απουσιάζει ή θα πάρει επιτέλους πρωτοβουλίες για τη συνεννόηση των πολιτικών ηγετών μας για τα κρίσιμα εθνικά θέματα; Θα αδράξει, άραγε, την ευκαιρία να γράψει έναν θετικό επίλογο στην προεδρική του θητεία, που εκπνέει; Ή θα επιμείνει στην εκκωφαντική σιωπή του;"

Ακόμη...

«Η μεθαυριανή επέτειος του ΟΧΙ είναι μια σπουδαία ευκαιρία να δώσουν τα χέρια τους οι πολιτικοί ηγέτες για το καλό της πατρίδας», γράφει ο Χρήστος Πασαλάρης στο σημερινό άρθρο του. Αν συνεργαστούν, σαν καλοί Ευρωπαίοι, στα εθνικά θέματα θα χαρίσουν μεγάλες νίκες στην Ελλάδα, όπως της χάρισαν μεγάλες νίκες στην τετραετία 1940-1944 όταν ενωμένοι πάλεψαν εναντίον τριών κατακτητών. Πολύ πιο αναγκαία είναι σήμερα η ενότητα στην κορυφή, καθώς η πατρίδα απειλείται και πάλι από τους βαρβάρους που την περιβάλλουν, με πιο επικίνδυνη και πιο… επίκαιρη την Τουρκία του «Μπαρμπαρός»…

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

- Η τρόικα επιστρέφει με "καυτή" ατζέντα. 8 όρους-φωτιά βάζουν οι δανειστές στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.
- Μάκης Βορίδης: "Θα υπάρξει πλειοψηφία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας".
- Νίκος Παππάς: "Ορισμένοι θέλουν την υπογραφή μας σε μνημόνιο. Να το ξεχάσουν!".
- Βιβλική καταστροφή: Καταιγίδα ευθυνών για την ανοχύρωτη Αττική.
- Αρθρο του Σταύρου Θεοδωράκη στην "R": "Ας σπάσουν τώρα οι μεγάλες εκλογικές περιφέρειες που ευνοούν τους πλούσιους, τους διάσημους και τους κληρονόμους".

Και στην "Πράβδα" του Στάθη:
"Με έχει κουράσει το έμπα-έβγα από το Μνημόνιο. Αρχίζω να προτιμώ το έβγα-έμπα..."

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

- "Δεν μπορώ μακριά από τη Νάνσυ". Σπηλιωτόπουλος και Λεονάρδου είναι και πάλι μαζί. Ο πρώην υπουργός επέστρεψε στην αγκαλιά της αγαπημένης του, αφού ξεπέρασαν την κρίση στη σχέση τους.
- Ενα παιδί θα ολοκληρώσει την ευτυχία τους. Το όνειρο της γοητευτικής βουλευτού Ελενας Ράπτη και του τραγουδιστή Λούκα Γιώρκα.
- Ο μεγάλος έρωτας της Τζούλιας Νόβα. Ο επιχειρηματίας Γιάννης Μάρκου έχει κλέψει την καρδιά της εκρηκτικής συμπαρουσιάστριας του "Mega με μία"
- Λουδάρος για Σπυροπούλου: "Εχουν κάνει την Κωνσταντίνα σάκο του μποξ".
























real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: