18.10.14

H "Real News" αυτής της Κυριακής...


Με τίτλο: "Η "ομπρέλα" των Βρυξελλών" κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews, η οποία διερευνά "ποιο θα είναι το κόστος της ευρωπαϊκής προστασίας μετά την  "καταιγίδα" των αγορών".

Η Realnews αποκαλύπτει "τα...
δύο σενάρια για το νέο "συμβόλαιο" με τους δανειστές", ενώ επισημαίνει ότι οι εταίροι διαμηνύουν στην Αθήνα: "ξεκαθαρίστε το εκλογικό σκηνικό". Επίσης, η εφημερίδα αναφέρεται στο "τι αποφασίστηκε σε μυστική σύσκεψη Γιούνκερ - Ντάισελμπλουμ με τους υπουργούς Οικονομικών των ισχυρών της Ε.Ε. για την Ελλάδα".

Το άρθρο - παρέμβαση της Realnews υπογράφει ο Νίκος Χατζηνικολάου και έχει τίτλο: "Συναντηθείτε και συμφωνήστε!". Ο Ν. Χατζηνικολάου σημειώνει χαρακτηριστικά: "Οι κ.κ. Σαμαράς και Τσίπρας οφείλουν πάραυτα να συναντηθούν, να συζητήσουν και να συνεννοηθούν για τρία απλά, αλλά εξαιρετικά σημαντικά για την επόμενη μέρα της χώρας ζητήματα. Για το χρέος και τη βιωσιμότητά του, για την εκλογή του επόμενου Προέδρου της Δημοκρατίας και για τον χρόνο των εθνικών εκλογών".

Ακόμη...

«Οι σκεπτόμενοι Ελληνες, ανάμεσα τους και οι αδέσμευτοι λειτουργοί του Τύπου, θέλουν τους δυο αρχηγούς αδελφωμένους να σχεδιάσουν πως θα ξεσκλαβώσουν την πατρίδα, μια για πάντα από κάθε μορφής Μνημόνια», γράφει ο Χρήστος Πασαλάρης στο σημερινό άρθρο του. Αντί όμως αυτού οι Ελληνες τους βλέπουν παλαβωμένους γύρω από τον αριθμό «180» και από τους «κουμπαράδες» της συναλλαγής. Βλέπουν τους μεν «αποδώ» να εξοργίζουν την ξενοκρατία με την προεκλογική βιασύνη τους να βγουν στις αγορές, τους δε «αποκεί» να δίνουν τα πάντα για εκλογές εδώ και τώρα, φοβούμενοι μήπως ξεθυμάνει η οργή της μεγάλης πλειοψηφίας. Ομως η πολιτική αθλιότητα των ημερών εξυπηρετεί μόνο την ξένη κατοχή. Οσο πιο γρήγορα το καταλάβουν οι δύο αντίπαλοι τόσο πιο σωτήρια για την πατρίδα θα απέβαινε η συνεργασία τους. Να το ελπίσουμε;"

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

- Αποκλειστική συνέντευξη του Γκίκα Χαρδούβελη: "Ζητώ συναίνεση στα μεγάλα θέματα". Ο υπουργός Οικονομικών μιλά στην “R” και μεταξύ άλλων λέει: "Δεν θέλω και δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχουν πολιτικές δυνάμεις που συνειδητά δεν θέλουν να τελειώνουμε με το μνημόνιο" - "Η πολιτική αστάθεια στην τελική ευθεία της διαπραγμάτευσης είναι εθνικά επιζήμια".

- Γιώργος Σταθάκης, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: "Μόνη λύση οι εκλογές για να σταθεροποιηθεί η ελληνική οικονομία". "Η Κυβέρνηση παγιδεύτηκε στην ερασιτεχνική τακτική της για "έξοδο από το μνημόνιο" και "αποχώρηση του ΔΝΤ" ".

- Ποιοι και γιατί βλέπουν τον Ηφαιστίωνα στον τύμβο της Αμφίπολης.

- Για τον Εμπολα: Οχυρώνουν τη χώρα με... λυόμενα!

- "Θέλουν να γκρεμίσουν το ταμείο μας". Ο πρόεδρος του ΤΕΕ Χρ. Σπίρτζης καταγγέλλει ότι ο επικεφαλής του ΕΤΑΑ Α. Σελλιανάκης μεθοδεύει τη διάλυση του ισχυρότερου ταμείου της χώρας.


Και στην "Πράβδα" του Στάθη:
"Δεν νοιώθω καλά, πρέπει να μου κάνει ξόρκι η κυρία Βούλτεψη. Φτερνίζομαι και παθαίνει νευρική αναταραχή η Γουώλ Στρητ! Δεν ήξερα ότι είμαι τόσο πολύ ΣΥΡΙΖαίος. Αν "θεωρία του χάους" είναι να πετάει μια πεταλούδα στις Ανδεις και κατά συνέπειαν να πέφτει το χρηματιστήριο στο Τόκυο, φανταστείτε τι μας περιμένει, αν βγάλει φτερά ο κ. Σκουρλέτης..."

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

- Η Μαρία μάγεψε τον Σωκράτη. Καυτό ειδύλλιο για τον Κόκκαλη και την Τσούτσια. Ο νεαρός επιχειρηματίας βιώνει τον έρωτα στο πλευρό της όμορφης διακοσμήτριας.

- Χωρισμός-βόμβα. Ο ηθοποιός Τόνυ Δημητρίου και η γοητευτική Νίνα Αλτάνη έπειτα από δέκα χρόνια ευτυχίας επέλεξαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους.

- Βελούδινο διαζύγιο. Ο επιχειρηματίας Λαυρέντης Λαυρεντιάδης και η σύζυγός του Κατερίνα Νικολίτση αποφάσισαν να δώσουν τέλος στον γάμο τους μετά από οκτώ χρόνια.

- Ντορέττα Παπαδημητρίου: "Οι άντρες που φοβούνται δεν με ενδιαφέρουν".
















real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: