27.10.14

Γιατί οι τηλεθεατές γύρισαν την πλάτη στο DWTS...

xliari-premiera-gia-to-dancing-with-the-stars 
Οι τηλεθεατές, έδειξαν πως τελικά δε τους αφορά και τόσο πολύ ο...
χορός, αν κρίνουμε από τα χθεσινά χαμηλά νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε το σόου του Αντ1.
Το DWTS, που τα 4 τελευταία χρόνια , είναι ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του καναλιού του Αμαρουσίου, δείχνει, πως χάνει τη δυναμική του. Αυτό είναι λογικό , αν σκεφτεί κανείς , ότι είναι το μακροβιότερο σόου στην ελληνική τηλεόραση.

Αυτό είναι κάτι που σίγουρα, σκέφτηκαν και οι υπεύθυνοι του καναλιού, και προσπάθησαν να εντάξουν τονωτικές ενέσεις στο πρόγραμμα , όπως για παράδειγμα , να υπάρξει και 5ος κριτής και συγκεκριμένα ένα δυνατό,τηλεοπτικό πρόσωπο, , όπως ο Λάκης Γαβαλάς.

Ο ευφυέστατος, ευγενέστατος και γλυκύτατος Λάκης όμως, δεν είναι ικανός από μόνος του, να αλλάξει την πορεία ή μάλλον το δείγμα γραφής που έδειξε η Nielsen,σήμερα το πρωί.

Kαι σίγουρα είναι πολύ νωρίς ακόμα για να μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα , αφού συνήθως το DWTS, παίρνει τα πάνω του μετά το 3ο -4ο live, ωστόσο, η πρεμιέρα δίνει στίγμα. ειδικά αν αν σκεφτεί κανείς  πως  θεσινή βραδιά δεν είχε και ιδιαίτερο ανταγωνισμό και τα νούμερα όπως είδαμε μοιράστηκαν .

Σαν γενικό κλίμα, έχω την εντύπωση , ότι αυτό που έκανε τον κόσμο να γυρίσει την πλάτη στο σόου, είναι το γεγονός ότι πρόκειται για μια επανάληψη που έχει κουράσει τον κόσμο. Σίγουρα την πρώτη, ή τη δεύτερη χρονιά είχε ενδιαφέρον και ήταν κάτι πρωτοποριακό, ωστόσο, από ένα σημείο και πέρα ο κόσμος βαριέται.

Ίδια διαδικασία, ίδιες χιλιοειπωμένες ατάκες, ακόμα και ίδια τραγούδια...ενώ ή διάρκεια του σόου ήταν ατελείωτη. 

zappit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: