24.10.14

Εκατοντάδες bloggers στην Αθήνα...

 
... εκατομμύρια μηνύματα στα social media...
Ξεκίνησαν το πρωί της Παρασκευής οι εργασίες του διεθνούς συνεδρίου "Travel Bloggers Exchange-TBEX Europe 2014" στο Μέγαρο Μουσικής με τη συμμετοχή εκατοντάδων ταξιδιωτικών μπλόγκερς, τουριστικών συγγραφέων και ...
επαγγελματιών της τουριστικής αγοράς με έντονη δραστηριότητα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Την εκδήλωση άνοιξε ο Ρικ Κάλβερτ, Διευθύνων Σύμβουλος της TBEX (Travel Blog Exchange) ο οποίος αφού καλωσόρισε και ευχαρίστησε όλους τους χορηγούς, κάλεσε στο βήμα τον Δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη να μιλήσει για το πως τα διεθνή μέσα ενημέρωσης έχουν αδικήσει την εικόνα της Ελλάδας.
Ο Γ. Καμίνης, αφού αναφέρθηκε στις μεγάλες αναταραχές των τελευταίων ετών και τις συνεχείς διαδηλώσεις, είπε πως "αυτή δεν είναι η καθημερινή εικόνα της Αθήνας. Ασφαλώς πρόκειται για μια βαθιά πληγωμένη πόλη, μια πόλη που προσπαθούμε να κρατήσουμε όρθια, αλλά κάντε μια βόλτα και διαπιστώστε μόνοι σας πια είναι η πραγματική εικόνα σήμερα".

Στη συνέχεια μίλησε ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ, Πάνος Λειβαδάς ο οποίος αναφέρθηκε στην εξαιρετική ευκαιρία που θα έχει ο κόσμος, μέσω του TBEX και των ταξιδιωτικών μπλόγκερς, να γνωρίσει την Ελλάδα καθώς, όπως είπε, "θα αναμεταδοθεί η ιστορία της και η καθημερινότητα των ανθρώπων της".

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της TBEX, Έρικ Κάλβερτ, μιλώντας στο Real.gr είπε ότι τα οφέλη στη χώρα μας από τη διοργάνωση του συνεδρίου θα είναι πολλαπλά. "Θα υπάρχουν πάρα πολλές θετικές ιστορίες που θα γραφτούν από τους μπλόγκερς και θα κυκλοφορήσουν μέσω του παγκόσμιου ιστού σε όλο τον κόσμο. Το ακροατήριο όλων αυτών των μπλόγκερ, παγκοσμίως και συνδυαστικά, θα δημιουργήσει εκατοντάδες εκατομμύρια εντυπώσεων μέσω του Facebook, Twitter, Pinterest, Google +, Instagram και άλλων κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης".


real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: