21.10.14

Άνοιγμα Μίμη στον ΣΥΡΙΖΑ...

18 

Ένα βήμα προσέγγισης προς τον ΣΥΡΙΖΑ κάνει ο ανεξάρτητος βουλευτής, Μίμης Ανδρουλάκης. Ως γνωστόν, εδώ και καιρό ο βουλευτής έχει...
ανοίξει τακτική επικοινωνία με τον σύλλογο μικροομολογιούχων, που «κάηκαν» από το PSI και το κούρεμα των ελληνικών ομολόγων. Με επιστολή που έστειλε χθες ο Μίμης Ανδρουλάκης στον πρόεδρο του Συλλόγου Φυσικών Προσώπων Ομολογιούχων Ελληνικού Δημοσίου, τον ενημερώνει ότι έπειτα από προσπάθειες που έκανε να φέρει το θέμα στη Βουλή, αποφάσισε τελικώς να συνυπογράψει την τροπολογία του ΣΥΡΙΖΑ επί του θέματος. Η επιστολή του Μίμη Ανδρουλάκη στον πρόεδρο του Συλλόγου Φυσικών Προσώπων Ομολογιούχων Ελληνικού Δημοσίου έχει ως εξής:
«Αγαπητέ Πρόεδρε, Γνωρίζετε τις θέσεις μου και τις επανειλημμένες τοποθετήσεις μου, εντός και εκτός Βουλής, για μια ρεαλιστική λύση στο ζήτημά σας. Αν δεν ικανοποιηθείτε ουσιαστικά με μια πρόταση σαν αυτή ή κάποια ανάλογη που θα αποκλείει νομικές περιπλοκές δεν πρόκειται ποτέ να ξαναυπάρξει εσωτερική αγορά δανεισμού. Οπότε, υπογράφω την τροπολογία του ΣΥΡΙΖΑ για τους μικροομολογιούχους. Καλή επιτυχία. Μίμης Ανδρουλάκης»

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: