7.10.14

Γιαταγάνα: Δεν δίνω ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση ...



«Δεν δίνω ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, ούτε ψηφίζω για πρόεδρο της Δημοκρατίας, ακόμη κι αν προτείνουν τον...
ίδιο τον Θεό», δήλωσε η ανεξάρτητη βουλευτής Χρυσούλα Γιαταγάνα, υποστηρίζοντας ότι η χώρα πρέπει να οδηγηθεί άμεσα σε εκλογές.



«Δεν δίνω ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, θα ακούσω τις προτάσεις της, αλλά δεν θα δώσω την ψήφο μου» ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Γιαταγάνα, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά».

Και συμπλήρωσε: «Έχουμε παραβιάσει ακόμη και την Δημοκρατία, η κυβέρνηση νομοθετεί με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου. Αυτά δεν μπορώ εγώ να τα δεχτώ. Πρέπει να πάμε σε εκλογές. Ο λαός θα δώσει την λύση».

Σχολιάζοντας τον χθεσινό διάλογο που είχε με τον πρωθυπουργό η κ. Γιαταγάνα, επανέλαβε την τοποθέτησή της ότι δεν ανήκει πουθενά και σε κανένα κόμμα, ενώ εκτίμησε ότι είναι λάθος του Αντώνη Σαμαρά που δεν έχει ξεκινήσει την διαδικασία για την Εξεταστική για το πώς μπήκαμε στο μνημόνιο: «Εκκρεμούν πολλές μηνύσεις εναντίον του Γ. Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου για εσχάτη προδοσία. Ήταν υποχρέωση του Σαμαρά να κάνει την εξεταστική για το Μνημόνιο, όταν η χώρα γονατίζει. Δεν μπορεί οι άνθρωποι που εμπιστευόμαστε τις τύχες μας να είναι στο απυρόβλητο»

Δεν υπάρχουν σχόλια: