27.10.14

Γ. Γαβρίλης: "Δεν μπορούμε να κάνουμε προσλήψεις με νόμο την κυβέρνηση"...


ΗΧΗΤΙΚΟ...

Ο αντιπεριφερειάρχης Πειραιά, Γιώργος Γαβρίλης μίλησε για την...
επόμενη μέρα των καταστροφών από τις πλημμύρες και τον προϋπολογισμό και τόνισε πως η κυβέρνηση απαγορεύει τις προσλήψεις στους δήμους και τις περιφέρειες.


Ο αντιπεριφερειάρχης Πειραιά, Γιώργος Γαβρίλης μίλησε στο Κόκκινο για την επόμενη μέρα των καταστροφών από τις πλημμύρες, τον προϋπολογισμό και την αναμόρφωση που η περιφέρεια θα κάνει από τον Γενάρη, όπως είπε. 

Εμείς, με μια διορατικότητα στον προϋπολογισμό της περιφέρειας που συζητήσαμε πριν από επτά ημέρες και διαμορφώσαμε το μεγαλύτερο μέρος γιατί δεν μπορούσαμε να κάνουμε συνολική αναμόρφωση στον προϋπολογισμό, αυτό θα το κάνουμε τον Γενάρη γιατί αυτός είναι προϋπολογισμός του 2015, τον Γενάρη, λοιπόν, μετά τρεις μήνες από την ψήφισή του μας δίνεται η δυνατότητα να κάνουμε αναμόρφωση», τόνισε ο κ. Γαβρίλης και μεταξύ άλλων συμπλήρωσε:

«Τον Γενάρη μήνα θα είμαστε έτοιμοι σε τρεις παρεμβάσεις, κοινωνική πολιτική - μέτρα αντιμετώπισης ανθρωπιστικής κρίσης, αντιπλημμυρικά έργα με μεταφορά πόρων εκεί και έργα με αναπτυξιακό πρόσημο όπως είναι το μεγάλο έργο Ελευσίνα - Θήβα».

 Για το ζήτημα της καθαριότητας: «Δεν έχουμε δώσει τίποτα... Η κυβέρνηση απέλυσε τις καθαρίστριες από το υπουργείο Οικονομικών. Η κυβέρνηση απαγορεύει τις προσλήψεις στους δήμους και στις περιφέρειες, η κυβέρνηση είναι αυτή που καθιέρωσε το καθεστώς των εργολάβων στην καθαριότητα και στη φύλαξη, σε όλες τις δημόσιες επιχειρήσεις».
Ακούστε το ηχητικό...


stokokkino.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: