2.10.14

Χάσιμο χρόνου ο Ψυχάρης....

 ...πρωτοβουλία ουσίας ο Ρήγας, για την ψήφο εμπιστοσύνης.
BINTEO...
«Χάσιμο χρόνου η ψήφος εμπιστοσύνης, ειδικά ενόψει της ψήφισης του προϋπολογισμού που έχει ρόλο ψήφου εμπιστοσύνης» δήλωσε στο Mega o Αν. Ψυχάρης της Ν.Δ., για να διαφωνήσει αμέσως ο Π. Ρήγας του ΠΑΣΟΚ «πολιτική πρωτοβουλία ουσίας» ισχυρίζεται ότι είναι η ψήφος εμπιστοσύνης. Ωστόσο ...
παραδέχθηκε ότι ήρθε να αναιρέσει τα φαινόμενα διάλυσης και να βάλει φρένο στην εκλογολογία. Επιβεβαίωσε επίσης ότι το πολιτικό σκηνικό άλλαξε μετά την ομιλία Τσίπρα στη ΔΕΘ και ότι με τον τρόπο αυτό της ψήφου εμπιστοσύνης η κυβέρνησης αποφεύγει τις κάλπες τον Οκτώβριο.

Εμμένοντας στην διαφωνία του, «παραξενεμένος» δήλωσε ο Αν. Ψυχάρης προσθέτοντας ότι "ο κόσμος αδιαφορεί για την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, τον απασχολούν τα πραγματικά προβλήματα" και παρά τις διαφωνίες του είπε: "Θα ψηφίσουμε βέβαια. Ουδείς δεν έχει θέσει θέμα να ρίξει την κυβέρνηση. Δεν ετέθη θέμα να ρίξουμε την κυβέρνηση, εδώ και δύο χρόνια ψηφίζουμε δυσάρεστους νόμους και η στήριξή μας στην κυβέρνηση είναι ουσιαστική και φανερή. Δεν πρέπει να αμφισβητείται η στήριξη της Ν.Δ. στην κυβέρνηση".

Ο Γ. Μπαλάφας από τον ΣΥΡΙΖΑ στον ΑΝΤ1 σχολίασε ότι αποτελεί «αμυντική στάση της κυβέρνησης που φανερώνει ηττοπάθεια».

Ένα είναι το σίγουρο ότι η ψήφος εμπιστοσύνης αποτελεί ομολογία κυβερνητικής αποσάθρωσης και προσπάθεια δέσμευσης των βουλευτών που φαίνεται να «εγκαταλείπουν το σκάφος».

avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: