12.10.14

Εκτός πραγματικότητας η Βούλτεψη...

«Ο ΣΥΡΙΖΑ απολογείται για την πανωλεθρία του»…

O ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει και σήμερα την απειλητικά υπονομευτική τακτική του, αναφέρει η
κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη σε νέα...
ανακοίνωσή της, απαντώντας στο σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση και την έξοδο από το μνημόνιο.

Σύμφωνα με την κυρία Βούλτεψη, μετά τη δεινή ήττα του στη Βουλή, «ο ΣΥΡΙΖΑ αισθάνεται την ανάγκη να απολογηθεί για την πανωλεθρία του», ενώ αναφερόμενη στον Αλέξη Τσίπρα τονίζει πως όχι μόνο δεν έπεισε κανέναν για το …«πρόγραμμά» του, αλλά σκόρπισε την ανησυχία στους πολίτες για τις πραγματικές προθέσεις του.

«Και καθώς η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση», σημειώνει η κυβερνητική εκπρόσωπος, «ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει και σήμερα την απειλητικά υπονομευτική τακτική του».

Μάλιστα, όπως σχολιάζει, «δεν περίμεναν τουλάχιστον να επιστρέψει από τις ΗΠΑ ο κ. Σταθάκης, όπου έλαβε μέρος στο (κεκλεισμένων των θυρών) συνέδριο της Bank of America και της Merrill Lynch, στο περιθώριο της ετήσιας συνόδου του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας».

«Δεν είχαν την υπομονή να περιμένουν τα μαντάτα από την "κοιλιά του κήτους;", διερωτάται.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα την Κυριακή ο ΣΥΡΙΖΑ είχε αμφισβητήσει τις κυβερνητικές τοποθετήσεις για την πορεία της οικονομίας και υποστήριξε πως ο πρωθυπουργός «επιχειρεί να δεσμεύσει την χώρα με διαιώνιση του μνημονίου ως απαραίτητου συνοδευτικού μιας νέας «προληπτικής γραμμής χρηματοδότησης»...

Δεν υπάρχουν σχόλια: