9.10.14

Μπουνιές με φόντο την Κνωσό ...

 
Τουρίστας ξυλοκόπησε ξεναγό!...
Ένας άγριος ξυλοδαρμός με φόντο την… Κνωσό σημειώθηκε χθες το πρωί προκαλώντας σοκ σε τουρίστες και ξεναγούς.

Το...
περιστατικό συνέβη έξω ακριβώς από τον αρχαιολογικό χώρο με πρωταγωνιστή έναν θερμόαιμο τουρίστα ο οποίος χωρίς λόγο και αιτία γρονθοκόπησε έναν ξεναγό.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο cretapost ο ξεναγός Βαγγέλης Παπανικολάου, ο θερμόαιμος τουρίστας ήρθε στην Κρήτη από την Ολλανδία.

«Χθες το πρωί ήρθε στην Κνωσό μαζί με την οικογένειά του για να ξεναγηθεί. Ήταν ήδη σ’ ένα γκρουπ που ξεκίναγε την διαδρομή στην Κνωσό όταν θέλησε για άγνωστο λόγο να αλλάξει ξεναγό. Τότε είδε το θύμα που μαζί με τους πελάτες του ήταν έτοιμοι να αρχίσουν την ξενάγηση», επεσήμανε ο κ. Παπανικολάου.

Ο Ολλανδός τουρίστας έκοψε τον δρόμο στον ξεναγό και χωρίς καμία προειδοποίηση του έδωσε μία μπουνιά στο πρόσωπο τραυματίζοντάς τον σοβαρά.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της ομάδος ΔΙ.ΑΣ. που είχαν ειδοποιηθεί από τον αρχιφύλακα της Κνωσού που συνέλαβαν τον θερμόαιμο τουρίστα ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον ξεναγό στο νοσοκομείο.

8 ράμματα

Ο άτυχος ξεναγός πήγε στο νοσοκομείο με τραύματα στο πρόσωπο.
Πιο συγκεκριμένα, η μπουνιά που δέχθηκε του έσπασε τρία δόντια ενώ έχει ήδη κάνει 8 ράμματα στα χείλη.

Στο Αυτόφωρο ο Ολλανδός

Στο Αυτόφωρο βρίσκεται ο Ολλανδός τουρίστας ο οποίος αναμένεται να απολογηθεί για τις πράξεις του.

Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, η βία βρίσκεται στην καθημερινότητα του τουρίστα. Μάλιστα, δεν έχει διστάσει κατά το παρελθόν να χτυπήσει την κόρη και την σύζυγό του.
 
cretapost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: