10.10.14

Μπούμερανγκ για Κίτσο, το ραντεβού με Σαμαρά...

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά – σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, είχε την περασμένη Κυριακή ο διευθυντής ειδήσεων του MEGA Χρήστος Παναγιωτόπουλος.
 Η είδηση θα είχε δευτερεύουσα αξία, αν...
το ραντεβού γινόταν στο Μαξίμου και όχι στη Μουρούζη, δεδομένου ότι ο πρωθυπουργός συναντά συχνά δημοσιογράφους! Ως γνωστόν όμως ο Αντώνης Σαμαράς χρησιμοποιεί την πατρική του κατοικία για να κάνει ραντεβού μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μπορεί λοιπόν η ατζέντα της συνάντησης να παραμένει άγνωστη, το γεγονός όμως ότι πραγματοποιήθηκε στη συγκεκριμένη τοποθεσία φούντωσε τις φήμες που υποστηρίζουν ότι το στέλεχος του καναλιού, δεν περιορίστηκε στην ενημέρωση για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις… Αλλά ζήτησε και τη στήριξη του πρωθυπουργού για να παραμείνει στο τιμόνι της ενημέρωσης του MEGA.
Μάλιστα το εν λόγω σενάριο εμπλέκει στην υπόθεση και δυο κυβερνητικούς παράγοντες που φέρεται να προθυμοποιήθηκαν για λογαριασμό του Αντώνη Σαμαρά να μεσολαβήσουν στους εκδότες, αλλά τα αποτελέσματα – σύμφωνα με ορισμένες πηγές, ήταν αντίθετα από τα προσδοκώμενα… Αφού στο άκουσμα και μόνο, λέγεται ότι έγιναν έξαλλοι! Ενώ δεν αποκλείεται – σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το γεγονός να στάθηκε αιτία να ομονοήσουν και να επισπεύσουν τις αποφάσεις τους για τον ενημερωτικό τομέα του MEGA.

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: