17.10.14

Ετσι δολοφόνησαν τον Παύλο Φύσσα...


Λεπτό προς λεπτό το καρτέρι θανάτου στον Παύλο Φύσσα
Λεπτό προς λεπτό περιγράφεται η δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής στο πόρισμα του εισαγγελέα Ισίδωρου Ντογιάκου.
Η...
οργανωμένη επίθεση κατά του 34χρονου μουσικού προκύπτει χωρίς αμφιβολία από το αποδεικτικό υλικό της δικογραφίας και γι αυτόν τον λόγο ο εισαγγελέας παραπέμπει σε δίκη 15 άτομα ως συναυτουργούς της δολοφονίας.
Η δολοφονία Φύσσα έχει κυριαρχικό ρόλο στην πρόταση του εισαγγελέα Ντογιάκου, μέσω της οποίας προκύπτει με ανάγλυφο τρόπο πως έδρασε εκείνο το βράδυ το τάγμα εφόδου της Νίκαιας.
«Τις βραδινές ώρες της 17-9-2013, ο Ιωάννης Αγγός, ο Λέων Τσαλίκης και ο Αναστάσιος Μιχάλαρος, στελέχη της Τοπικής Οργάνωσης Νίκαιας, βρισκόταν στην καφετέρια “Κοράλι”. Στην ίδια καφετέρια, σε διπλανό τραπέζι, καθόταν με τη δική του παρέα, ο Παύλος Φύσσας, μουσικός, γνωστός στην ευρύτερη περιοχή για τις αντίθετες προς τη “Χρυσή Αυγή” πολιτικές του απόψεις και εν γένει για τις αντιφασιστικές του ιδέες», αναφέρει ο εισαγγελέας.
Όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με την πρόταση, όταν ο Άγγος ειδοποίησε από το κινητό του τον Ι. Καζαντζόγλου (επικεφαλής του τάγματος εφόδου), ότι ο Παύλος Φύσσας βρισκόταν στην καφετέρια. Ύστερα από λίγο ενημερώνεται ο πυρηνάρχης Γ. Πατέλης, ο οποίος αποστέλλει SMS στα μέλη του Τάγματος που έλεγε: “ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ. ΟΣΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΜΕΝΟΥΜΕ ΜΑΚΡΙΝΟΥΣ. ΤΩΡΑ”.
Σε χρόνο ρεκορ συγκροτήθηκε το τάγμα εφόδου «υπακούοντας στην παραπάνω εντολή, χωρίς την οποιαδήποτε αντίδραση ή ερώτηση για τον σκοπό της κινητοποίησης σε τόσο προχωρημένη ώρα, σε εργάσιμη ημέρα», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο εισαγγελέας. Μετά το SMS περίπου 40 άτομα που ήταν εφοδιασμένα με κράνη, κοντάρια, σιδερογροθιές, ξεκίνησαν ως «τάγμα εφόδου με προορισμό την καφετέρια «Κοράλι».
Δείτε το δημοσίευμα:

Πηγή: ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: