11.10.14

Μόνο τη νίκη ψάχνει η Εθνική στο Ελσίνκι...

ethniki

Ενα ιδιαίτερα κρίσιμο ματς δίνει απόψε (21:45) η Εθνική ομάδα η οποία αντιμετωπίζει τη Φινλανδία στο Ελσίνκι στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2016.Mετά την...
ήττα της πρεμιέρας από τη Ρουμανία, το συγκρότημα του Κλαούντιο Ρανιέρι ψάχνει τη νίκη και μόνο έτσι ώστε να ρεφάρει την απώλεια και να πάει με καλύτερη ψυχολογία στο εντός έδρας παιχνίδι της Τρίτης με τη Βόρειο Ιρλανδία.
Ο Ιταλός εκλέκτορας σκέφτεται να παρατάξει ένα ιδιαίτερα επιθετικό σχήμα στο οποίο θα έχει θέση και ο Βασίλης Τοροσίδης ο οποίος αποθεραπεύτηκε και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του.
Η πιθανή ενδεκάδα απαρτίζεται από τους Καρνέζη, Τοροσίδη, Παπασταθόπουλο, Μανωλά, Σταφυλίδη, Ταχτσίδη, Σάμαρη, Μανιάτη, Σαμαρά, Σαλπιγγίδη και Μήτρογλου.
Το Ελσίνκι ξυπνάει άσχημες μνήμες στην Εθνική ομάδα αφού το 2001, στο ντεμπούτο του Οτο Ρεχάγκελ στον πάγκο, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα συνετρίβη με 5-1. Από τότε όμως έχει κυλήσει πολύ νερό στο αυλάκι.
Θέση, τέλος, στον πάγκο της Εθνικής θα έχει ο Γιώργος Καραγκούνης ο οποίος θα ντεμπουτάρει στο νέο ρόλο του (διευθυντής ποδοσφαίρου).

Δεν υπάρχουν σχόλια: