15.10.14

Στη δικαιοσύνη οι υπόνοιες περί χρηματισμού βουλευτών ...

 
Η προκαταρκτική έρευνα που ζήτησε η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευ. Γκουτζαμάνη για τους υπαινιγμούς περί χρηματισμού βουλευτών ενόψει της προεδρικής εκλογής, ξεκινάει από σήμερα.
Ο πρώτος...

που πέρασε την πόρτα του εισαγγελέα εφετών Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου προκειμένου να καταθέσει ως μάρτυρας, είναι ο Διευθυντής της Κυριακάτικης «Kontranews» Αιμίλιος Λιάτσος για το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας το οποίο ανέφερε ότι «επιχειρηματίες συγκεντρώνουν χρήματα για τους 180».
Στην συνέχεια θα ακολουθήσει ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Π. Σκουρλέτης ο οποίος επικαλέστηκε το συγκεκριμένο δημοσίευμα κάνοντας λόγο «για κουμπαρά».

«Εγώ διάβασα σε μια κυριακάτικη εφημερίδα ότι υπάρχουν κάποιοι φίλοι σας επιχειρηματίες οι οποίοι έχουν βγάλει κουμπαρά υπέρ αυτού του σκοπού. Για να μαζέψουν τους 180», είπε σε τηλεοπτική εκπομπή ο εκπρόσωπος Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο εισαγγελέας εφετών έχει καλέσει και τον πρώην Πρόεδρο του Συνασπισμού, Ν. Κωνσταντόπουλο ο οποίος ήταν ο πρώτος που είχε μιλήσει για παροχές σε βουλευτές προκειμένου να μην γίνουν πρόωρες εκλογές.

Στις αρχές Σεπτεμβρίου σε δήλωση του ο κ. Κωνσταντόπουλος στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» είχε πει «Γίνονται παρασκηνιακές προσπάθειες για να μη γίνουν εκλογές, με πιέσεις, υποσχέσεις, παροχές και ανταλλάγματα που θυμίζουν παλιές, αμαρτωλές εποχές» 


real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: