21.10.14

Κόντρα Κων/πουλου – Βούλτεψη...

Την έντονη αντίδραση της κυβερνητικής εκπροσώπου προκάλεσαν τα...
όσα υποστήριξε μετά την κατάθεση του στον εισαγγελέα ο Ν. Κωνσταντόπουλος ο οποίος κατηγόρησε την κυβέρνηση για «θεσμική υποκρισία».

Ο πρώην Πρόεδρος του Συνασπισμού είχε με δηλώσεις του ανοίξει το θέμα περί παροχών σε βουλευτές ενόψει της προεδρικής εκλογής. 

Η κυβερνητική εκπρόσωπος απάντησε τονίζοντας πως ο Ν. Κωνσταντόπουλος δεν είπε τίποτα για τα όσα είχε ισχυριστεί «περί της ταμπακιέρας, δηλαδή των αποδείξεων, ούτε λόγος» είπε χαρακτηριστικά η Σ. Βούλτεψη. 

Διαβάστε τις δηλώσεις Κωνσταντόπουλου εδώ...


«Η δήλωση της κυβερνητικής εκπροσώπου»  

Σήμερα, ο κ. Ν. Κωνσταντόπουλος ανέκρουσε πρύμναν. Και από τις δήθεν φοβερές και τρομερές καταγγελίες της 3ης Σεπτεμβρίου, σήμερα πέρασε στο «άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε».

Οι δηλώσεις μιλούν από μόνες τους:

Ν. Κωνσταντόπουλος, Εφημερίδα «Παραπολιτικά», 3 Σεπτεμβρίου 2014: «Παρασκηνιακές προσπάθειες για να μη γίνουν εκλογές, με πιέσεις, υποσχέσεις, παροχές και ανταλλάγματα, που θυμίζουν παλιές, αμαρτωλές περιόδους, αποτελούν εκτροπή. Όπως άλλωστε συνιστούν και αλλοίωση του πολιτεύματος η επιβολή του καθεστώτος επιτήρησης κι όσα γίνονται για τη συνέχισή του».

Ν. Κωνσταντόπουλος, μετά την κατάθεση στο εισαγγελέα εφετών, σήμερα: «Η πολιτική επικοινωνιακή επιχείρηση της κυβέρνησης για εξεύρεση διαθέσιμων βουλευτών, πέραν του κυβερνητικού συνασπισμού, για να την στηρίξουν, άνοιξε τον ολισθηρό δρόμο του παρασκηνίου, με πιέσεις, υποσχέσεις, παροχές και ανταλλάγματα».

Περί της ταμπακιέρας, δηλαδή των αποδείξεων, ούτε λόγος.

Ως νομικός, ο κ. Κωνσταντόπουλος θυμήθηκε ότι με την Δικαιοσύνη δεν παίζουμε.

Ως πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού, δεν δίστασε να ανοίξει τον χορό των αναπόδεικτων και συκοφαντικών καταγγελιών, που πλήττουν τη Δημοκρατία και τον Κοινοβουλευτισμό...
real.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια: