2.10.14

Αυτό το Σάββατο με τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ...

Τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ φέρνουν πρώτα στην Ελλάδα το iPhone 6. Το τηλέφωνο που...
ενσωματώνει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Βρείτε το τυχερό κουπόνι και κερδίστε αμέσως χωρίς κλήρωση ένα από τα 50 iPhone 6.

Αυτό το Σάββατο μαζί με τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ αποκτήστε και το νέο iPhone 6.

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.

1. Το τυχερό αυτοκόλλητο κουπόνι ισχύει για την δωρεάν απόκτηση ενός i-phone 6, 16 GB και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μία φορά.

2. Το i-phone 6 διατίθεται σε μαύρο ή ασημί χρώμα. Η επιλογή του θα γίνεται τυχαία από το προσωπικό της εφημερίδας, ο τυχερός δε αναγνώστης δεν έχει δικαίωμα επιλογής.

3. Η ως άνω προσφορά είναι συγκεκριμένη, προσωπική και δεν ανταλλάσσεται ούτε δύναται να ζητηθεί η αντικατάστασή της με άλλες ή η εξαργύρωσή της σε χρήμα σε οποιαδήποτε τιμή και δεν μεταβιβάζεται, ούτε εκχωρείται σε τρίτους.

4.Δικαίωμα καρπώσεως της προσφοράς έχει κάθε αναγνώστης της εφημερίδας που έχει συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος της ηλικίας του, που δεν κωλύεται εκ του νόμου από την χρήση ή την καθοιονδήποτε άλλο τρόπο απόλαυση της προσφοράς που κέρδισε.

5. Δεν δικαιούνται συμμετοχής το προσωπικό της εταιρείας εκδόσεως της εφημερίδας ή της εταιρείας διανομής ΑΡΓΟΣ Α.Ε. και της εταιρείας εκτύπωσης «ΝΕΟΝ LINE» Γ. Βρόντας- Α. Βάσος O.Ε., καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς πρώτου και δευτέρου βαθμού των ως άνω αναφερομένων προσώπων.

6.Ο τυχερός αναγνώστης θα παραλάβει την προσφορά από τα γραφεία της εφημερίδας που βρίσκονται στον Πειραιά Αττικής, οδός Ιάσονος αρ.2. Ο αναγνώστης θα πρέπει απαραιτήτως κατά την παραλαβή της προσφοράς να υπογράφει σχετική δήλωση αποδοχής και παραλαβής αυτής, προσκομίζοντας και επιδεικνύοντας την ταυτότητα ή το διαβατήριό του καθώς και το σχετικό αυτοκόλλητο κουπόνι, μαζί με ολόκληρο το φύλλο της εφημερίδας που το περιείχε, το δε αυτοκόλλητο εν συνεχεία διατηρεί η εφημερίδα. Σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης για την παραλαβή του δώρου, αυτό θα αποστέλλεται μετά την αποστολή στην εφημερίδα των σχετικών αποδεικτικών στοιχείων, ο δε αναγνώστης θα αναλαμβάνει τα έξοδα αποστολής. Σε περίπτωση που αναγνώστης δεν έχει συμπληρώσει την ηλικία που νόμος προβλέπει προκειμένου αυτός να έχει δικαίωμα χρήσης ή απόλαυσης καθ’ οιονδήποτε άλλο τρόπο της προσφοράς, η εφημερίδα δικαιούται κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια να την απονείμει στον γονέα ή

ασκούντα την γονική μέριμνα ή επιτροπεία αυτού του τυχερού αναγνώστη ή να απαιτήσει από τον γονέα ή ασκούντα τη γονική μέριμνα ή επιτροπεία αυτού να δώσει την έγγραφη συγκατάθεσή του προκειμένου ο αναγνώστης να λάβει την προσφορά. Η εφημερίδα διατηρεί το δικαίωμα να παραδώσει στους τυχερούς αναγνώστες το δώρο τους μέχρι και την 4-11-2014.

7. Τα αυτοκόλλητα κουπόνια πρέπει να προσκομιστούν έως και την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 12:00 το μεσημέρι, άλλως η εφημερίδα δικαιούται να αρνηθεί την κάρπωση της προσφοράς,

8. Η εφημερίδα μπορεί κατά την διακριτική της ευχέρεια να αρνηθεί την κάρπωση μίας προσφοράς, εφόσον ο αναγνώστης δεν αποδεικνύει αποδεδειγμένα ότι είναι κάτοχος του αυτοκόλλητου κουπονιού και να διαθέσει την προσφορά κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια,

9. H εφημερίδα ουδεμία ευθύνη φέρει σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής του αυτοκόλλητου.

10. Η εφημερίδα ή/και οι λοιπές συνεργαζόμενες εταιρίες ουδεμία ευθύνη φέρουν για οποιοδήποτε πραγματικό ή νομικό ελάττωμα τυχόν παρουσιάσει η παρούσα προσφορά καθώς και για οποιαδήποτε βλάβη τυχόν προκληθεί στους αναγνώστες. Δεν φέρουν επίσης καμία ευθύνη σχετική με καθυστερήσεις, αλλαγές, ακυρώσεις, ματαιώσεις, αδυναμία απονομής της προσφοράς εξαιτίας τοπικών αργιών και εορτών ή άλλων συνθηκών που εμποδίζουν την απονομή ή την εκμετάλλευση/χρήση της προσφοράς ή άλλες επιπτώσεις που έχει στον αναγνώστη η χρήση της. Επίσης, η εφημερίδα δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση που δεν δύναται να τηρήσει τις υποχρεώσεις της που απορρέουν από το παρόν για λόγους ανωτέρας βίας, καθώς και για τυχόν απώλεια η οποία οφείλεται σε λανθασμένες ή ανακριβείς πληροφορίες που παρέσχε ο αναγνώστης και ουδαμώς εγγυάται καθ’οιονδήποτε τρόπο για την ποιότητα/ καταλληλότητα/ εμπορευσιμότητα οιουδήποτε προϊόντος/υπηρεσίας της παρούσας προσφοράς, καθώς και ουδεμία ευθύνη φέρει για οιαδήποτε απώλεια ή ζημία (συμπεριλαμβανομένης της έμμεσης ή αποθετικής ζημία) ή σωματική βλάβη ή περιουσιακή ζημία ήθελε τυχόν υποστεί οιοσδήποτε αναγνώστης ένεκα της αξιοποίησης της προσφοράς της.

11. Μετά την εκπνοή της διάρκειας του Διαγωνισμού και της παράδοσης της προσφοράς κατά τα προαναφερόμενα, κάθε υποχρέωση της εφημερίδας παύει να υφίσταται, η οποία δεν θα υπέχει ούτε θα αναλαμβάνει οποιαδήποτε υποχρέωση έναντι των αναγνωστών,

12. Η εφημερίδα διατηρεί το δικαίωμα να ανακοινώσει τα ονόματα και να δημοσιεύσει φωτογραφίες, ηχητικές παραστάσεις και μαγνητοσκοπήσεις των αναγνωστών που κέρδισαν τις προσφορές στο δικτυακό τόπο ή στο έντυπό της καθώς και να προβεί

σε διαφημιστική προβολή κάθε σχετικού γεγονότος, με σκοπό να διασφαλισθεί η εγκυρότητα και η διαφάνεια της προσφοράς. Ο αναγνώστης με τη συμμετοχή του στην προσφορά, συναινεί ανεπιφύλακτα στα ανωτέρω χωρίς την καταβολή οποιασδήποτε αμοιβής ή αποζημιώσεως, σε περίπτωση δε αρνήσεώς του, η εφημερίδα δικαιούται να του αρνηθεί την κάρπωση της προσφοράς.

13. Η συμμετοχή στην προσφορά συνιστά ρητή αποδοχή και συναίνεση του συμμετέχοντος τήρησης και επεξεργασίας των στοιχείων του από την εκδότρια εταιρεία για τους σκοπούς των προσφορών, στα πλαίσια πάντοτε της ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, ως εκάστοτε ισχύει. Εάν, ο αναγνώστης δεν επιθυμεί την χρήση των προσωπικών του στοιχείων, μπορεί οποιαδήποτε στιγμή, να το δηλώσει επικοινωνώντας με την εφημερίδα.

14. Οι παρόντες όροι και οι κάθε είδους συμβατικές και εξωσυμβατικές σχέσεις που προκύπτουν κατ’ εφαρμογή τους διέπονται από το ελληνικό δίκαιο. Κάθε διαφορά σχετικά με την διάθεση των προσφορών, που ενδέχεται να προκύψει στο μέλλον, υποβάλλεται στην αποκλειστική αρμοδιότητα των Δικαστηρίων της Αθήνας.

15. Η συμμετοχή στις προσφορές προϋποθέτει και συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή του συνόλου των παρόντων όρων καθώς και των όρων που δημοσιεύθηκαν στην εφημερίδα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: