30.10.14

Και κάτι περισσότερο...

Ο Γιάννης Μπουτάρης παραδίδει στα πεταχτά ένα μάθημα κομψότητας, προσερχόμενος στη δοξολογία για τον εορτασμό του Αγίου Δημητρίου. Και κάτι περισσότερο, όμως: με άψογη διακριτικότητα, ο Γ. Μπουτάρης τιμά μια ιστορική επέτειο διεθνούς σημασίας. Στη φωτογραφία, τον βλέπετε με μια εγγλέζικη καμπαρτίνα ―τουλάχιστον τριακονταετίας και λίγο λέω. Πρόκειται για το ρούχο που σχεδιάσθηκε ειδικά για τη χρήση των Βρετανών αξιωματικών στα χαρακώματα του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, από τον οποίον φέτος συμπληρώνονται, ως γνωστόν, εκατό χρόνια.
Ο Γιάννης Μπουτάρης παραδίδει στα πεταχτά ένα μάθημα κομψότητας, προσερχόμενος στη δοξολογία για τον εορτασμό του Αγίου Δημητρίου. Και κάτι περισσότερο, όμως: με άψογη διακριτικότητα, ο Γ. Μπουτάρης τιμά ...
μια ιστορική επέτειο διεθνούς σημασίας. Στη φωτογραφία, τον βλέπετε με μια εγγλέζικη καμπαρτίνα ―τουλάχιστον τριακονταετίας και λίγο λέω. Πρόκειται για το ρούχο που σχεδιάσθηκε ειδικά για τη χρήση των Βρετανών αξιωματικών στα χαρακώματα του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, από τον οποίον φέτος συμπληρώνονται, ως γνωστόν, εκατό χρόνια.

 Από τη στήλη του Στ. Κασιμάτη "Φαληρεύς" (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: