29.10.14

Αναπαράσταση στο διπλό φονικό της Μάνης...

Αναπαράσταση στο διπλό φονικό της Μάνης
Την ερχόμενη Παρασκευή θα γίνει τελικά η αναπαράσταση του διπλού φονικού στα Αλτομιρά της Μάνης, τον περασμένο Αύγουστο και την οποία, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, διέπραξαν...
δύο 18χρονοι, στήνοντας παγίδα στα θύματά τους.

Αρχικά, η αναπαράσταση της δολοφονίας των Κώστα Σγούρου και Γιάννη Κομμάτη είχε οριστεί από την ανακρίτρια να γίνει την περασμένη εβδομάδα -στις 23 Οκτωβρίου ειδικότερα,- όμως η ημερομηνία αυτή άλλαξε, καθώς ορισμένοι από τους διαδίκους είχαν εκφράσει αντιρρήσεις για την συγκεκριμένη ημέρα.

Η αναπαράσταση γίνεται σε εφαρμογή απόφασης του Συμβουλίου Εφετών Καλαμάτας, που έκανε δεκτό το σχετικό αίτημα της οικογένειας Σγούρου.

Μέσω της αναπαράστασης εκτιμάται ότι θα γίνει δυνατό να διευκρινιστεί πώς έγινε το διπλό φονικό, δηλαδή ποιος και με ποιον τρόπο ξαναγέμισε την κυνηγετική καραμπίνα κι έριξε τις χαριστικές βολές, όπως επίσης και να διαπιστωθεί η ευθύνη τυχόν τρίτων προσώπων που βοήθησαν, με οποιονδήποτε τρόπο, είτε στην τέλεση, είτε στην προσπάθεια συγκάλυψης του εγκλήματος.

Οπως υποστηρίζουν δε οι δικηγόροι της οικογένειας Σγούρου, Κώστας Μαργέλης και Πέτρος Μαντούβαλος, επικαλούμενοι διάλογο στο Facebook, διαφαίνεται ότι συγγενής του 18χρονου από τον Κάμπο Αβίας γνώριζε ότι θα γίνει το έγκλημα και ενδεχομένως συμμετείχε στη συγκάλυψή του.

 eleftheriaonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: