10.10.14

Άναψαν τα αίματα μεταξύ Α. Κακλαμάνη - Καμμένου...

«Φωτιές» άναψε η αναφορά του κ. Πάνου Καμμένου, ο οποίος κατηγόρησε για «εσχάτη προδοσία» τις ελληνικές κυβερνήσεις που υπέγραψαν τα Μνημόνια.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ επικαλέστηκε τη...
φράση του κ. Ευάγγελου Βενιζέλου, ο οποίος είπε ότι στην κυβέρνηση του 2010 «υπαγορεύτηκε» ένα πρόγραμμα με πολλά προβλήματα, για να αναφέρει ότι «αυτό αποτελεί κακουργηματική πράξη-εσχάτη προδοσία. Αν βέβαια ισχύει ότι υπαγορεύτηκε από ξένα κέντρα η συμφωνία που δεσμεύει τους Έλληνες πολίτες. Ποιος το υπαγόρευσε; Ποιος το επέβαλε; Γιατί δεν συναινούν στη μία και μόνη Εξεταστική; Αν αυτό δεν γίνει, είστε όλοι συνένοχοι για ποινικά εγκλήματα και όχι για πολιτικές αποφάσεις».

Απάντηση επιχείρησε να δώσει ο κ. Απόστολος Κακλαμάνης, που προέτρεψε τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων να διαβάσει τι σημαίνει το συγκεκριμένο αδίκημα και πότε ιστορικά επιβλήθηκε στην Ελλάδα.

Πρόσθεσε μάλιστα πως για το συγκεκριμένο αδίκημα πρέπει να κατηγορηθούν όσοι ενίσχυσαν ηθελημένα τη φυγή καταθέσεων σε κρίσιμες στιγμές για την οικονομία της χώρας.

«Αν το πιστεύετε αυτό, κ. πρόεδρε» απάντησε ο κ. Καμμένος, «τότε κατηγορείτε τον κ. Γεωργιάδη και τον κ. Σαμαρά, που έκαναν παρόμοιες δηλώσεις».

Και πρόσθεσε: «Να σας πω ότι και το 1967 υπήρχαν κατηγορούμενοι για εσχάτη προδοσία, αλλά εχθές σας είδα να χειροκροτείτε τον εκπρόσωπο του Γιώργου Παπαδόπουλου»...

Δεν υπάρχουν σχόλια: