24.10.14

Φωτίου: Άδωνη είσαι ανόητος γκαιμπελίσκος!..

Άγριος καυγάς ξέσπασε σήμερα ανάμεσα στον Άδωνι Γεωργιάδη και τη Θεανώ Φωτίου.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Γεωργιάδης επιχειρηματολόγησε υπέρ της...
τροπολογίας λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν πρόκειται για απλή διάταξη η ρύθμιση για τις δόσεις. Είναι όνειρο και επανάσταση για κάθε επιχειρηματία και φορολογούμενο» είπε προκαλώντας έτσι την αντίδραση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ των οποίων και της κ. Φωτίου.

«Αφήστε κυρία Φωτίου με 1,5 εκατομμύριο ευρώ στην τράπεζα ούτε εγώ θα έμπαινα στην ρύθμιση» απάντησε ο Άδωνις με αποτέλεσμα η κα Φωτίου να αντιδράσει έντονα χαρακτηρίζοντάς τον ανόητο γκαιμπελίσκο ο οποίος την κατηγορεί ψευδώς για φοροδιαφυγή.

ΑΔΩΝΙΣ: Δεν είπα ότι κάνετε φοροδιαφυγή. Είπα ότι είστε πλούσια

ΦΩΤΙΟΥ: Δεν ντρέπεστε λιγάκι;

ΑΔΩΝΙΣ: Εγώ δεν ντρέπομαι που είστε πλούσια. Ντρέπεστε εσείς;

ΦΩΤΙΟΥ: Εμένα κανείς από τους συγγενείς μου δεν είναι στη λίστα Λαγκάρντ.

Έπειτα από τον έντονο διάλογο η κα Φωτίου πήρε το λόγο λέγοντας πως όσα έχει βγάλει, τα οποία δεν είναι ούτε το 1/10 από όσα είπε ο κ. Γεωργιάδης τα έχει δουλέψει με ιδρώτα και είναι πολύ λιγότερα από τις «ανοησίες ενός γκαιμπελίσκου».

Στο τέλος ο Άδωνις τα μάζεψε αρκετά αφού πληροφορήθηκε ότι οι καταθέσεις της κ. Φωτίου δεν έχουν σχέση με όσα ο ίδιος «κατήγγειλε» και είπε χαρακτηριστικά: «Αν δεν είναι έτσι δεν έχω κανένα πρόβλημα να ζητήσω συγγνώμη. Εγώ όμως σας κατηγόρησα για υποκρισία. Όταν είστε πλουσία, δεν μπορείτε να το παίζετε επαναστάτης»...

parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: