19.10.14

Άρωμα σκανδάλων και στο Μητρώο Αξιολόγησης της ΝΕΡΙΤ...

http://www.typologies.gr/wp-content/uploads/2014/08/nerit-sima.jpg 

Ντόμινο σκανδάλων εντοπίζει η δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης του δήθεν διαγωνισμού της ΝΕΡΙΤ και ήδη η συγκλονιστική αποκάλυψη ότι το Μητρώο Αξιολογητών δεν συγκροτήθηκε ποτέ οδηγεί σε νέα ...
εισαγγελική παρέμβαση.
Η ΝΕΡΙΤ έκανε ειδική πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη συγκρότηση Μητρώου Αξιολογητών. («Στο πλαίσιο αυτό, η ΝΕΡΙΤ θα προβεί στη συγκρότηση Μητρώου Αξιολογητών για την αξιολόγηση των υποψηφίων ανά ειδικότητα…».)
Σε αυτήν περιγράφονταν αναλυτικά έως και οι δύο φάσεις αξιολόγησης των… αξιολογητών από το διοικητικό συμβούλιο για την τελική επιλογή και την ένταξή τους στο Μητρώο.
Όπως προκύπτει από τα σχετικά έγγραφα, αιτήσεις για το Μητρώο είχαν κάνει διάφοροι δημοσιογράφοι, οι οποίοι όμως ουδέποτε εκλήθησαν να συμμετάσχουν σε τέτοιου τύπου διαδικασίες. Το ίδιο ισχύει και για επαγγελματίες από διάφορες άλλες ειδικότητες, επειδή τελικώς το < Μητρώο Αξιολογητών δεν συγκροτήθηκε ποτέ.
Στην πρόσκληση ενδιαφέροντος, όμως, αναφερόταν: «…Το διοικητικό συμβούλιο επιφυλάσσεται να προσθέτει στο Μητρώο και άλλους αξιολογητές, ανάλογα με τις ανάγκες της ΝΕΡΙΤ ΑΕ». Το κόλπο είναι ότι αυτή η προβλεπόμενη εξαίρεση έγινε ο κανόνας, κάτι που τραυμάτισε καίρια την αξιοπιστία και την εγκυρότητα της όλης διαδικασίας.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο, ΕΔΩ...

πηγη typologies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: