2.10.14

Στο εδώλιο ο Κασιδιάρης για τα χαστούκια...




Στο Β΄ Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας δικάζεται σήμερα ο Ηλίας Κασιδιάρης για τα χαστούκια που έδωσε στη βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη, αλλά και το...
ποτήρι που εκσφενδόνισε στη σημερινή περιφερειάρχη Ρένα Δούρου, κατά τη διάρκεια της πρωϊνής τηλεοπτικής εκπομπής του ΑΝΤ1.


Το βίαιο ξέσπασμα του προφυλακισμένου, για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής βουλευτή, που είχε μεταδοθεί σε ζωντανή σύνδεση, τον στέλνει στο εδώλιο να δικαστεί για απρόκλητη και έμπρακτη εξύβριση και επικίνδυνη σωματική βλάβη, μετά την άρση της ασυλίας του από τη Βουλή.

Η ποινική δίωξη του είχε ασκηθεί μετά από προκαταρκτική εξέταση την οποία είχε διατάξει αυτεπαγγέλτως η τότε προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθήνας, Ελένη Ράικου.

Είχε ζητηθεί μάλιστα και η σύλληψή του στο πλαίσιο του Αυτόφωρου. Ο βουλευτής της Χ.Α παρουσιάστηκε τελικώς στα δικαστήρια μετά τη λήξη του Αυτόφωρου όπου υπέβαλε μήνυση σε βάρος και της κας Κανέλλη και της κας Δούρου.

Ζητούσε την ποινική τους δίωξη για απρόκλητη έμπρακτη εξύβριση σε βάρος του, ενώ μήνυσε για παράνομη κράτηση τους υπεύθυνους του τηλεοπτικού σταθμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ηλίας Κασιδιάρης δεν θα ζητήσει αναβολή της δίκης του...
πηγή real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: