17.10.14

"Όχι" στην ένταση από τον ΣΥΡΙΖΑ...

Καταλογίζοντας στην κυβέρνηση ευθύνες για την ένταση και την κινδυνολογία στον...
δημόσιο διάλογο, στον ΣΥΡΙΖΑ δηλώνουν αποφασισμένοι να μην παρακολουθήσουν αυτόν τον "κατήφορο", ρίχνοντας το βάρος στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ και ζητώντας εδώ και τώρα εκλογές.

Χαρακτηρίζοντας «πανικόβλητη» την κυβέρνηση εξαιτίας των πολιτικών πρωτοβουλιών του ΣΥΡΙΖΑ και των κυβερνητικών «φιάσκων», οι παροικούντες την Κουμουνδούρου υποστηρίζουν ότι η συγκυβέρνηση δεν διστάζει να καταφύγει ακόμα και στην στρατηγική της έντασης και της κινδυνολογίας, με στόχο την τρομοκράτηση των πολιτών. 

«Ο κ. Σαμαράς επαναφέρει στη Βουλή τη θεωρία των δύο άκρων, συνδέοντας τον ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκρατία, ενώ οι επιτελείς του μιλάνε για άδεια ΑΤΜ και άλλες καταστροφές σε περίπτωση κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ», λένε, αφήνοντας αιχμές για περιπέτειες στις οποίες βάζει την χώρα η κυβέρνηση, μόνο και μόνο για να παρατείνει κατά μερικούς μήνες τη θητεία της. 

Στον αντίποδα, ο ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθαρίζει ότι δεν θα ακολουθήσει αυτόν το δρόμο, αλλά θα εμμείνει στην πολιτική του πρακτική, που επικεντρώνεται στα προβλήματα των πολιτών, τη δημόσια διαβούλευση επί της εναλλακτικής του κυβερνητικής πρότασης και τη δημιουργία των απαραίτητων συμμαχιών που έχει ανάγκη η χώρα για την "μεγάλη δημοκρατική αλλαγή". 
Διαβάστε περισσότερα εδώ...
real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: