3.10.14

Μπαλτάκος και ΝΕΡΙΤ: Τα αγκάθια Σαμαρά...

...στη συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης ...
Ιστορικές αναμένεται να αποδειχθούν οι μέρες που ακολουθούν καθώς ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς θα αναγκαστεί να...
επισκεφθεί τη Βουλή μετά από πολύμηνη απουσία καθώς θα πάρει τον λόγο κατά τη συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση του.

Κάπως έτσι, ο πρωθυπουργός στη διάρκεια της θητείας του οποίου περιφρονήθηκε ο κοινοβουλευτισμός όσο ποτέ άλλοτε, θα κληθεί από τα κόμματα της Αντιπολίτευσης να τοποθετηθεί για δυο φλέγοντα θέματα.

Πρώτον, ο Αντώνης Σαμαράς δεν έχει κάνει το παραμικρό σχόλιο για την ύπαρξη παρακράτους εντός του Μεγάρου Μαξίμου το οποίο συντόνιζε κοινές δράσεις συγκυβέρνησης-Χρυσής μέχρι τη δολοφονία του Παύλου υπό τις οδηγίες του Τάκη Μπαλτάκου.

Δεύτερον, ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας ενδέχεται να χρειαστεί δυο λόγια για το κολοσσιαίο φιάσκο της ΝΕΡΙΤ που υποτίθεται ότι θα γινόταν το ελληνικό BBC και έχει εξελιχθεί σε αυτό που κάθε νοήμων άνθρωπος όφειλε να περιμένει, δηλαδή σε μια σύγχρονη ΥΕΝΕΔ με γαλάζιους κολλητούς και πράσινους παρατρεχάμενους.

Προσωπικά, εκτιμώ ότι ο πρωθυπουργός θα κάνει ό,τι μπορεί για να μην απαντήσει τίποτα επί της ουσίας στα δυο συγκεκριμένα ερωτήματα και θα επιλέξει να κινηθεί σε γραμμή πρωτοφανούς πόλωσης εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ εν όψει εκλογών. Θα χορτάσουμε απειλές για δραχμή και bank run για ακόμα μια φορά.

parapolitiki.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: