2.10.14

Μ. Κριτσωτάκης: «Η συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου επιβεβαιώνει το φόβο της...

...απέναντι στον ελληνικό λαό"...

"Ζητώντας, ουσιαστικά εκβιάζοντας, ψήφο εμπιστοσύνης από τους βουλευτές της πλειοψηφίας που είχαν τον Ιούνη του 2012 και έχουν χάσει τώρα, οι ...
κυβερνητικοί εταίροι προσδοκούν να αναβάλλουν για μικρό διάστημα την καταδίκη τους από τον ελληνικό λαό".


Ο βουλευτής Ηρακλείου και υπεύθυνος της ΕΕΚΕ Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ Μιχάλης Κριτσωτάκης σχολιάζοντας τις πολιτικές εξελίξεις, δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Με τις τελευταίες κινήσεις του πρωθυπουργού για ψήφο εμπιστοσύνης, η συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου επιβεβαιώνει το φόβο της απέναντι στον ελληνικό λαό και την τεράστια διάσταση της νεοφιλελεύθερης μνημονιακής της πολιτικής από τη θέληση της κοινωνίας.

Ζητώντας, ουσιαστικά εκβιάζοντας, ψήφο εμπιστοσύνης από τους βουλευτές της πλειοψηφίας που είχαν τον Ιούνη του 2012 και έχουν χάσει τώρα, οι κυβερνητικοί εταίροι προσδοκούν να αναβάλλουν για μικρό διάστημα την καταδίκη τους από τον ελληνικό λαό.

Δεν θα αποφύγουν τις εκλογές.

Δεν πρέπει να συνεχίσουν την καταστροφή.

Ο εκβιασμός των βουλευτών τους είναι δείγμα του πανικού τους.

Η απάντηση θα είναι η ένταση και η μαζικοποίηση των αγώνων του ελληνικού λαού και η ήττα των νεοφιλελεύθερων δυνάμεων του μνημονίου στις εκλογές που όσο κι αν το επιθυμούν δεν μπορούν να τις παρακάμψουν ούτε και να τις καθυστερήσουν όσο θέλουν.»...
left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: