9.10.14

Μπακογιάννη: «Εγώ ποτέ δεν έσκισα μνημόνια» (όπως ο Σαμαράς) ...


Η βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ, Nτόρα Μπακογιάννη, έκανε λόγο για «μαύρα σύννεφα» γύρω από την Ελλάδα με αφορμή τις τελευταίες ...
εξελίξεις στη Μέση Ανατολή και στην Κύπρο. Ως εκ τούτου, κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή, πρόκρινε την πραγματοποίηση «εθνικού διαλόγου». Άφησε σαφή υπονοούμενα για τον Σαμαρά λέγοντας ότι η ίδια «ποτέ δεν έσκισε κανένα μνημόνιο και δεν έταξε λαγούς με πετραχήλια».
Δεν παρέλειψε να επιτεθεί στον ΣΥΡΙΖΑ για έλλειψη ρεαλισμού και εναλλακτικού προγράμματος, ωστόσο τόνισε ότι δεν τάσσεται με όσους υποστηρίζουν ότι στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα.
«Δυστυχώς ακόμα ζούμε με τις παλαιοκομματικές λογικές» ανέφερε και καταλόγισε στον ΣΥΡΙΖΑ ότι θέλει να υπερ-φορολογήσει τους πολίτες, σε αντίθεση με την ίδια η οποία «μάχεται για τη μείωση της φορολογίας» και θα καταθέσει τροπολογία για 30% μείωση στις αντικειμενικές αξίες (ώστε να πλησιάσουν τις εμπορικές και να γίνει πιο ορθολογικό το φορολογικό σύστημα).
Η βουλευτής της ΝΔ «θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση» και «θα συνεχίσει τη μάχη με το λαϊκισμό» ενώ ανέφερε ότι πρέπει να υπερβούμε τον διαχωρισμό Αριστερά - Δεξιά και να απαντήσουμε στο δίλημμα «πίσω ή μπροστά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: