14.10.14

Σταύρο, το "Ποτάμι" έχει την «πολιτική ευλογία» του Σημίτη?...


BINTEO...
«Όταν λέω ότι η δεξαμενή πρέπει να είναι η κοινωνία και όχι οι πρώην πολιτικοί, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν πολιτικοί που...
δεν θα μπορούσαν να τιμήσουν το θέμα του Προέδρου της Δημοκρατίας», δήλωσε ο Σταύρος "στον ενικό", σε ερώτημα που του έγινε σχετικά με την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Την ίδια στιγμή, απαντώντας για το αν το "Ποτάμι" έχει την «πολιτική ευλογία» του πρώην Πρωθυπουργού, Κώστα Σημίτη, ο   Θεοδωράκης, είπε -αφού πρώτα κόμπιασε- ότι «ποιανού συνέχεια είμαι φαίνεται από τους ανθρώπους που έχω μαζί μου και το ψηφοδέλτιο, γιατί όταν εμφανίστηκα εγώ, πολλοί λέγανε θα δείτε ποιους θα έχει υποψήφιους. Όταν τελικά είδαν 42 ανθρώπους που δεν είχαν καμία σχέση με σημιτισμούς, παπανδρεισμούς και καραμανλισμούς, είπαν κάποια άλλη στιγμή θα το δείξει».

Μάλιστα, δήλωσε ότι πριν ακόμη μπει στην πολιτική, ένα από τα πιο δημοφιλή κείμενα που είχε γράψει αφορούσε τον Σημίτη και είχε τον τίτλο «Εξηγήσεις κύριε Σημίτη», με αφορμή  τις δικαστικές υποθέσεις του Άκη Τσοχατζόπουλου και άλλων υπουργών.

Δείτε το βίντεο του STAR

πηγη enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: