26.10.14

Η κόντρα Λάκη-Σταύρου, συνεχίζεται...

 

Αδημοσίευτες δηλώσεις Λαζόπουλου, με αιχμές για τον ιδρυτή του Ποταμιού...

Συνεχίζεται η κόντρα του Λάκη Λαζόπουλου με τον Σταύρο Θεοδωράκη, που τις τελευταίες μέρες, έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις, με εκατέρωθεν επιθέσεις.
Όλα ξεκίνησαν με...
τη συνέντευξη του Λάκη Λαζόπουλου στο «Πρώτο Θέμα», ο οποίος χαρακτήρισε τον ιδρυτή του Ποταμιού «πιο χαζό και από τον Γιωργάκη». Με σαφείς αιχμές για τις πρόσφατες συνεντεύξεις των Λάκη Λαζόπουλου και Γιάννας Αγγελοπούλου, ο Σταύρος Θεοδωράκης πέρασε στην αντεπίθεση μέσω του site του με ένα άρθρο της στενής του συνεργάτη Λίνα Παπαδάκη.
Με τον τίτλο «Γιάννα-Λάκης: το σύστημα τρόμαξε», η αρθρογράφος έγραψε για τους «δύο πιο γνωστούς αντισυστημικούς της χώρας» που έμαθαν το σύστημα από μέσα «για να το καταρρίψουν την κατάλληλη στιγμή». Περιέγραψε δε πώς οι δυο τους από εχθροί, σύσφιξαν τις σχέσεις τους και πώς «η έχθρα σταμάτησε, ο καλλιτέχνης δεν ξανάνοιξε το στόμα του για τη Γιάννα και μπήκε αυτοδικαίως στον κύκλο των επιχειρηματιών που δεν ακουμπούμε, δηλαδή όλων».

Το βράδυ της Τρίτης, μέσα από την τηλεοπτική του εκπομπή, «Αλ Τσαντίρι Νιουζ», ο Λάκης Λαζόπουλος, ανταπάντησε στα περί «αντισυστημικών, που επαναστατούν μαζί» και χαρακτήρισε «on air» τον Σταύρο Θεοδωράκη, «όργανο του Αντώνη Σαμαρά», τονίζοντας ότι ο πρωθυπουργός χρησιμοποιεί τον επικεφαλής του «Ποταμιού», για να «μαζέψει» το Κέντρο.

Δε δίστασε να μιλήσει για «άλλους, που έχουν τα σακίδια άδεια και άλλους, που τα έχουν γεμάτα», ενώ «έπαιξε» βίντεο με τίτλο «Ο Λουστράκος της Εξουσίας», δείχνοντας το πρόσωπο του Σταύρου Θεοδωράκη. «Είναι κρίμα που ο Ντοστογιέφσκι δεν τον γνώρισε (σ.σ. τον Σταύρο Θεοδωράκη) πριν γράψει τον «Ηλίθιο»».

Από το βήμα του Alpha και της τηλεοπτικής του εκπομπής, «Αλ Τσαντίρι Νιουζ», ο γνωστός σατιρικός ηθοποιός συνέχισε στο ίδιο μήκος κύματος, με αυτό στο οποίο είχε κινηθεί κατά τη συνέντευξή του.

«Δεν είμαι διατεθειμένος να μπω σε διάλογο με υπαλλήλους του παλαιού συστήματος που για να το εξυπηρετήσουν, διασπείρουν διάφορες φήμες», αρκέστηκε να πει ο κ. Θεοδωράκης. Ο ιδρυτής του Ποταμιού επέλεξε να απαντήσει δημόσια κάνοντας, ωστόσο, λόγο για «πρωτοβουλίες που παίρνουν διάφορα καλόπαιδα που θέλουν να γίνονται αρεστά στον κ. Τσίπρα και να συνεχίσουν να χαριεντίζονται μαζί του», είπε, σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα.

Σήμερα το «Πρώτο Θέμα» δημοσιεύει κομμάτια από το αδημοσίευτο μέρος της συνέντευξης της περασμένης εβδομάδας. Ο Λάκης Λαζόπουλος φέρεται να μίλησε για «θλιβερούς ανθρώπους» οι οποίοι «περιφέρονται από τραπέζι σε τραπέζι, πάνε γλείφουν δεξιά και αριστερά, τους παραχωρούν ακόμη και καρέκλες για να κανονίσουν εαυτούς αλλά και παιδιά και συγγενείς φροντίζοντας παράλληλα, να κλέψουν μερικά ακόμη. (…) Το μόνο που κάνουν είναι να στέκονται σε μια γωνιά και να περιμένουν να πουληθούν στην εξουσία».

Ο Λάκης Λαζόπουλος εντάσσει στην κάστα των «ολίγων» και των «εξωνημένων στο σύστημα» τον ιδρυτή του Ποταμιού. «Είναι ένα κυβερνητικό κατασκεύασμα και τίποτα παραπάνω», σχολίασε στην εφημερίδα».

Στο δημοσίευμα υπενθυμίζεται και ένα από τα τελευταία δημοσιογραφικά κείμενα του Σταύρου Θεοδωράκη στο protagon.gr. «Ο Λαζόπουλος δεν πέθανε. Το ταλέντο του κόντρα στις πολιτικές του σκοπιμότητες και το άγχος του φανεί “ανατρεπτικός” και “αγανακτισμένος” μερικές φορές ξεχειλίζει». Και συνέχιζε με μια ιδιαιτέρως αιχμηρή προτροπή προς τον Λάκη Λαζόπουλο: «Λάκη, δεν είσαι ο Λαφαζάνης του θεάματος. Πάρ,το απόφαση». 
newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: