3.10.14

Καταγγελίες για ασύλληπτους στην επίθεση στον Κατσούλη...

 kostas-katsoulis2«Υπάρχουν άνθρωποι που συμμετείχαν στη δολοφονία του Κώστα Κατσούλη και είναι ακόμα έξω, μας βλέπουν και γελάνε» είπε χθες (Πέμπτη) στην ανακρίτρια αλλά και στους δημοσιογράφους ο...
δικηγόρος δύο εκ των οπαδών του Εθνικού που γλίτωσαν από τη δολοφονική επίθεση στο γήπεδο του Ηροδότου.
kostas-katsoulis-opados-irodotosΟι δύο οπαδοί, ο 40χρονος Σταύρος Πόλης και η μνηστή του, βρέθηκαν και πάλι χθες στο Ηράκλειο για να καταγγείλουν πως δύο εκ των βασικών δραστών παραμένουν ασύλληπτοι.
Μάλιστα, όπως δήλωσε στην «Εφ.Συν.» ο δικηγόρος τους, Πέτρος Μαντούβαλος, «οι δράστες αυτοί έχουν όνομα και επώνυμο και συμμετείχαν στον στενό πυρήνα των 7-8 ατόμων που εξαπέλυσαν τα χτυπήματα στους οπαδούς του Εθνικού. Καταθέσαμε τα ονόματά τους στην ανακρίτρια και περιμένουμε από τη Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της».
Προς το παρόν για τα επεισόδια έχουν συλληφθεί και κρατούνται 3 άτομα, ενώ σε ακόμα έναν οπαδό του Ηροδότου έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι και έχει αφεθεί προσωρινά ελεύθερος. Οι κατηγορίες που τους είχαν απαγγελθεί (πριν εκπνεύσει ο Κώστας Κατσούλης) ήταν για απόπειρα ανθρωποκτονίας και βαριές σωματικές βλάβες κατά συναυτουργία και κατά συρροή, ενώ προφανώς το κατηγορητήριο αναμένεται να γίνει βαρύτερο μετά τον θάνατο του φιλάθλου του Εθνικού.
Πάντως, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της «Εφ.Συν.», στη δικογραφία περιλαμβάνονται άλλα δύο ονόματα υπόπτων, με βάση όσα έχει καταθέσει ο ένας εκ των τριών οπαδών του Ηροδότου που κρατούνται. Ο 32χρονος, που αναζητούνταν και παραδόθηκε μόνος του στις αρχές, έχει υποδείξει ένα άτομο με το οποίο, όπως λέει, τον μπερδεύουν, αλλά και ακόμα έναν οπαδό που είχε ενεργό συμμετοχή στα επεισόδια.

Μ.Διον.
efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: