11.10.14

Παπαμιμίκος: «Η κοινωνία δεν θέλει εκλογές, δεν θέλει αποσταθεροποίηση»...

Παπαμιμίκος


H κριτική του ΣΥΡΙΖΑ ότι όσοι βουλευτές ψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, είναι αργυρώνητοι υποβαθμίζει το πολιτικό σύστημα, αναφέρει ο   Παπαμιμίκος.
  «Δεν μπορούμε να παίζουμε με...
τους θεσμούς» δήλωσε ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας μιλώντας σε εκπομπή του Mega. «Εμείς λέμε: ελάτε τώρα που έχουμε την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας και ας έρθει και ο ΣΥΡΙΖΑ σε αυτό το τραπέζι.
Αυτό το κάλεσμα έστειλε χθες ο πρωθυπουργός, ελάτε να καταλήξουμε σε ένα πρόσωπο κοινής αποδοχής» πρόσθεσε ο Ανδρέας Παπαμιμίκος. Για το χθεσινό μήνυμα της ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρηνση, εκτίμησε ότι ενισχυμένη βγαίνει η κοινωνία.
«Η κοινωνία δεν θέλει εκλογές, δεν θέλει αποσταθεροποίηση» υποστήριξε και πρόσθεσε πως δεν απασχολούν τους πολίτες, ούτε οι κοκορομαχίες των πολιτικών στα τηλεοπτικά παράθυρα, ούτε οι διαξιφισμοί μέσα στη Βουλή, αλλα τους απασχολεί η λύση στα προβλήματα τους.
Επιπλέον, ο γραμματέας της ΝΔ ανέφερε ότι δεν μπορεί ο κ. Τσίπρας να λέει ότι είναι «αργυρώνητοι» όσοι βουλευτές ψηφίσουν για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. «Αναρωτιέμαι δηλαδή, όσοι δεν ψηφίσουν πάει να πει οτι τα έχουν πάρει από τον ΣΥΡΙΖΑ; Μην μπούμε σε μια τέτοια λογική, διότι υποβαθμίζει το πολιτικό σύστημα» συμπλήρωσε.
Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: