11.10.14

Τζάκρη και Καπερνάρος, λένε "Οχι" στον πρόεδρο της Δημοκρατίας...

Οι ανεξάρτητοι βουλευτές, Βασίλης Καπερνάρος και Θεοδώρα Τζάκρη, ξεκαθάρισαν πριν από λίγο, μιλώντας στον REAL FM,  ότι η ψήφος τους για την ανάδειξη Προέδρου της Δημοκρατίας, θα είναι αρνητική.
Ο...
Καπερνάρος εξήγησε ότι «δεν μπορούν να μας ζητούν να πούμε τη θέση μας χωρίς να μας έχουν πει ποιος θα είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Θα έπρεπε να έχουν πει πέντε ονόματα και να πουν ποιες θα είναι οι συμπεριφορές τους γιατί αν θα έχουν συμπεριφορά Παπούλια θα πω μεγάλο όχι».
«Πρέπει να αλλάξει το Σύνταγμα και να ξαναγίνει σεβαστό γιατί αυτή τη στιγμή το έχουν εξευτελίσει.
Δεν είναι δυνατόν να προχωρήσει η χώρα αν δεν θεμελιωθεί η εμπιστοσύνη ανάμεσα σε κράτος και πολίτες. Το κράτος θεωρεί τους πολίτες απατεώνες», πρόσθεσε.

Από την πλευρά της, η κυρία Τζάκρη, υποστήριξε ότι  «σημασία έχουν οι πολιτικές κι όχι τα πρόσωπα» και η απαντηση της για πρόεδρο της Δημοκρατίας, είναι «οπωσδήποτε όχι» .

«Οι αρμοδιότητες και τα καθήκοντα του Προέδρου είναι περιορισμένα και δεν μπορεί να σηματοδοτήσει τίποτα», δήλωσε .
«Για την έξοδό μας από το ΔΝΤ ο κ. Σαμαράς ξύπνησε αργά. Θα θέλουμε να βγούμε από το μνημόνιο αλλά οι ελεγκτές θα μας κρατούν. Δεν θα βοηθήσουν τη χώρα να βγει στις αγορές» επισήμανε.
Όσο για τις στενές σχέσεις της με τον ΣΥΡΙΖΑ παραδέχτηκε ότι ταυτίζεται με το κόμμα πολιτικά.
«Το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ, το αίτημα της αλλαγής πολιτικής, αυτό είναι το ζητούμενο για όλους μας. Εδώ και αρκετό καιρό ταυτιζόμαστε πολιτικά, αλλά είναι άχαρο να μιλάμε τώρα γι αυτό το ζήτημα», πρόσθεσε επίσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: