22.10.14

Τα κουρέλια οι Έλληνες μιλάνε κιόλας;...

Μας το είπαν και αυτό οι φιλάνθρωποι και συνάνθρωποι Ευρωπαίοι … Δεν ισχύει ο...
Χάρτης των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της ΕΕ και το Δίκαιο της ΕΕ στην Ελλάδα και στις χώρες του Μνημονίου, μετά από σχετική ερώτηση που κατέθεσαν έξι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Η απάντηση ήρθε από τα χείλη του αρμόδιου χαρτογιακά Ευρωπαίου επιτρόπου  Κατάινεν και ήταν αφοπλιστική… Η Κομισιόν...
με λίγα λόγια γουστάρει την ανυπαρξία της Κοινωνικής Πολιτικής των νεοφιλελεύθερων πολιτικών που επιβάλλονται χωρίς κανένα έλεος και απορρίπτει τις ανθρώπινες αξίες και τους νόμους.

Δηλαδή οι Ευρωπαίοι ούτε λίγο ούτε πολύ θέλουν την χώρα μας να είναι χωμένη στην ανεργία, την φτώχεια, τα χαράτσια, τις αυτοκτονίες ενώ την ίδια ώρα δεν θέλουν να έχουμε κανένα δικαίωμα στην Δικαιοσύνη!

Μάλιστα επιβάλουν το ξέσκισμα του Συντάγματος από την τωρινή Κυβέρνηση, η οποία το κάνει χωρίς δεύτερη σκέψη τόσο εύκολα που έχει καταφέρει να είναι η 3η πιο μισητή κυβέρνηση παγκοσμίως, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της ετήσιας δημοσκόπησης για την Global States Of Mind! Και πώς να είναι διαφορετικά όταν νομοθετούν την καταστροφή της χώρας μας σερβίροντας μας την πράξη τους αυτή ως success story… και στα μούτρα τους!

Ήδη κατάφεραν αποδεδειγμένα να ρίξουν στην φτώχεια και τον Κοινωνικό Αποκλεισμό πάνω από 6.300.000 Έλληνες, με το 29% αυτών να είναι παιδιά έως 17 ετών!

Και εις ανώτερα…
topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: