9.10.14

Στην ΕΡΤ πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη! Η ΕΡΤ έχει νεκρούς...

ERT-EISBOLH01-06NOVEMBER2013-300x167 Ο ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε χθες την προγραμματική πρόταση για την επαναλειτουργία της νέας ΕΡΤ, στην περίπτωση που γίνει κυβέρνηση. Και πρέπει να...
συσχετισθεί με το άλλο σχέδιο για τη λειτουργία σε συνδυασμό, με τα υπό διαμόρφωση μονοπώλια, στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση, τη συνδρομητική και το χρυσοφόρο Στοίχημα.

Υπάρχει όμως ένα ερώτημα. Αν η ΝΕΡΙΤ πρέπει να κλείσει, κάτι που όλοι διαπιστώνουν όλο και πιο πολλοί καθώς λειτουργεί σαν τηλεοπτικός και ραδιοφωνικός φορέας του Μεγάρου Μαξίμου, το ερώτημα είναι ποιος θα πληρώσει το λογαριασμό. Η συγκυβέρνηση έλαβε την απόφαση για το λουκέτο στην ΕΡΤ και τις υπογραφές με πρωτοφανή ψεύδη έβαλαν ο Σίμος Κεδίκογλου και ο Γιάννης Στουρνάρας. Αποδέχθηκε τις ομαδικές απολύσεις και το λουκέτο, ο άνθρωπος που έλεγε πως δεν πήγε στην ΕΡΤ για να την κλείσει. Ο Γκίκας Μάναλης από διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας μετατράπηκε σε ειδικό διαχειριστή. Τη σκυτάλη πήρε ο Παντελής Καψής ως υφυπουργός Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, ο οποίος δημιούργησε το τερατούργημα της ΝΕΡΙΤ, ο οποίος όρισε τη δικηγόρο Αφροδίτη Γουγά στη θέση της ειδικής διαχειρίστριας της περιουσίας της ΕΡΤ. Η Σοφία Βούλτεψη ήρθε να επικυρώσει την αίσθηση που υπήρχε πως η ΝΕΡΙΤ είναι μια προσωπιική ραδιοτηλεοπτική υπηρεσιά της συγκυβέρνησης.
Όλοι αυτοί πρέπει να δώσουν λογαριασμό. Πρέπει να μάθουμε πόσο κόστισε στον έλληνα φορολογούμενο το λουκέτο στην ΕΡΤ, ποια ήταν η ζημία του δημοσίου, πόσα χρήματα δαπανήθηκαν στη ΔΤ και τι συμβαίνει με το σκανδαλώδη διαγωνισμό τη ΝΕΡΙΤ.
Και επειδή στην ΕΡΤ δεν υπήρχαν άγιοι, είναι υποχρέωση των μελλοντικών διοικήσεων της εταιρείας, να εκπροσωπήσει με εντιμότητα τα συμφέροντα των πολιτών στις δίκες που είναι σε εξέλιξη για τα σκάνδαλα στα οποία κατηγορούνται πως ενέχονται ανώτατα στελέχη της εταιρείας των προηγούμενων ετών. Άλλοι τα έφαγαν και άλλοι τα πλήρωσαν!
Το σήμα της ΕΡΤ πρέπει να επιστρέψει σε όλες τις συχνότητες. Ακόμη και σε αυτές που αφαιρέθηκαν από τη συγκυβέρνηση. Πρέπει να επαναφέρει το σήμα του Euronews Greek και να ενώσει  Ελλάδα και Κύπρο, σε όλη την Ευρώπη.
Όμως  δεν πρέπει κανείς  Η ΕΡΤ ζητάει τη δικαιοσύνη. Η ΕΡΤ έχει νεκρούς...
typologies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: