29.10.14

Φεύγουν τα κάγκελα από τις παρελάσεις!...

Λοβέρδος παρέλασηΜετά την ολοκλήρωση της μαθητικής παρέλασης για την 28η Οκτωβρίου, ο υπουργός Παιδείας, Ανδρέας Λοβέρδος, δήλωσε πως...
έφτασε η στιγμή να πούμε πως αυτές είναι οι τελευταίες φορές που οι εθνικές επέτειοι -η Ελλάδα, σε αντίθεση με τις άλλες χώρες, έχει δυο εθνικές επετείους- θα γιορτάζονται με αυτά τα μέτρα ασφαλείας.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος ανακοίνωσε πως στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου δεν θα υπάρχουν ούτε κάγκελα, ούτε χιλιάδες αστυνομικοί.

Όπως δήλωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος, γύρω από τις εξέδρες των επισήμων θα υπάρχουν ναρκοπέδια, ώστε, αν κάποιοι διαδηλωτές θελήσουν να πλησιάσουν τους πολιτικούς, να πατάνε τις νάρκες, να ανατινάζονται και να τους μαζεύουμε από τα δέντρα με τα τσιμπιδάκια.

Επίσης, ο Ανδρέας Λοβέρδος είπε πως θα υπάρχει και ένα παιχνίδι στις επόμενες παρελάσεις, αφού οι αστυνομικοί θα βάζουν με το ζόρι μέσα στο ναρκοπέδιο μερικές οροθετικές, και οι πατριώτες-θεατές θα βάζουν στοιχήματα ποια θα πατήσει πρώτη την νάρκη.

Οι νικητές θα κερδίζουν πλούσια δώρα, ενώ δέκα υπερτυχεροί θα κερδίζουν μια δωρεάν περιήγηση στην Αμφίπολη και ένα δείπνο με την Αμάλ Κλούνεϊ και τον Τζορτζ Αλαμουντίν...
topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: