26.10.14

Αλλάζει επικοινωνιακά ο ΣΥΡΙΖΑ...



Γιάννης Παπαγιάννης

Το ότι μια ομάδα κερδίζει, τουλάχιστον στις δημοσκοπήσεις, δεν σημαίνει οτι δεν αλλάζει. Γι αυτό τον λόγο ο Αλέξης Τσίπρας πήρε σημαντικές αποφάσεις, οι οποίες θα ενισχύσουν το...
δικό του προφίλ και αυτό του κόμματος του.
Αποφάσεις οι οποίες, όπως μαθαίνει το "S" βρίσκουν σύμφωνα τα περισσότερα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Στο πλαίσιο αυτό, η πρόταση να συγκροτηθεί επικοινωνιακό επιτελείο αποδεικνύει την βαρύτητα την οποία θα δώσει το κόμμα στις επιθέσεις της κυβέρνησης στο εγγύς μέλλον. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι κοινή πεποίθηση στην Κουμουνδούρου οτι εκ των πραγμάτων επιβάλλεται "στενή παρακολούθηση των κυβερνητικών στελεχών και άμεση απάντηση στις δηλώσεις τους, ώστε να καθίσταται αδύνατη η δημιουργία εντυπώσεων".
Επί της ουσίας αναγνωρίζεται οτι σε αρκετές περιπτώσεις η επικοινωνιακή αντίδραση σημειωνόταν με χρονική καθυστέρηση, η οποία εκλαμβανόταν "είτε ως αδυναμία, είτε ως έλλειψη αντανακλαστικών".
Η συγκρότηση του επικοινωνιακού επιτελείου κρίθηκε απολύτως απαραίτητη, ώστε να αρθρώνεται ενιαίος λόγος προς τα ΜΜΕ και ταυτόχρονα να υπάρχει στενότερη διασύνδεση του γραφείου του Αλέξη Τσίπρα με το υπόλοιπο επικοινωνιακό σύστημα. 
Αν και ονόματα δεν έχουν ακόμα πεσει στο τραπέζι, το βέβαιο είναι οτι τον πρώτο λόγο θα τον έχουν οι Π. Σκουρλέτης και Ν. Παππάς, χωρίς να αποκλείονται και ονόματα από τον δημοσιογραφικό χώρο. 
Παράλληλα, ξεκινά η συζήτηση για τη συγκρότηση των ψηφοδελτίων.

Από τη στήλη "Danger-Διαπλοκές" (ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: