8.10.14

«Φεύγω τώρα, πρόεδρε, έχω ένα ραντεβού...»...



 Οταν ο Νικήτας άφησε... άγαλμα τον Σαμαρά....
Μία μικρή στιχομυθία μεταξύ του ανεξάρτητου βουλευτή Νικήτα Κακλαμάνη και του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, στο εντευκτήριο της βουλής.

Σύμφωνα με... τον "ΒΗΜΑτοδότη", «ένα από τα πάγια αιτήματα που έχει ο Νικήτας Κακλαμάνης για να επιστρέψει στη ΝΔ είναι να έχει μία συνάντηση με τον Πρωθυπουργό για να τα πουν. Η συνάντηση αυτή έγινε και μάλιστα χωρίς κανείς να το αντιληφθεί, ενώ υπήρξε και σπαρταριστός διάλογος.

Έγινε στο... καφενείο της Βουλής, όταν ο  Κακλαμάνης απολάμβανε τον καφέ του, καπνίζοντας ένα από τα σέρτικα τσιγάρα που του είχαν προσφέρει με γυρισμένη την πλάτη του προς την είσοδο του καφενείου».

«Ξαφνικά» όπως αναφέρει το δημοσίευμα «νιώθει δύο χέρια στον ώμο του, γυρίζει και αντικρίζει τον κ. Αντ. Σαμαρά που εκείνη την ώρα έκανε βόλτες στο καφενείο και στο Εντευκτήριο βουλευτών συνομιλώντας κυρίως με ανεξάρτητους βουλευτές: «Νικήτα, γεια σου, τι κάνεις; Καλή κοινοβουλευτική περίοδο» του είπε χαμογελώντας ο Πρωθυπουργός. Ο κ. Κακλαμάνης πετάχτηκε σαν ελατήριο από τη θέση του και τον χαιρέτησε θερμά, οπότε ο Πρωθυπουργός του λέει: «Δεν πάμε να καθίσουμε λίγο παραπέρα να τα πούμε; Εχουμε κάτι να πούμε». Αντί άλλης απαντήσεως ο κ. Κακλαμάνης του είπε: «Φεύγω τώρα, πρόεδρε, έχω ένα ραντεβού...». Και όντως απομακρύνθηκε αφήνοντας τον Πρωθυπουργό με απορίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: