20.10.14

Για θύμισέ μου λίγο!...


Γκάφα Χαρδούβελη με επικεφαλής οργανισμού...

Ολοκληρώνεται η ψηφοφορία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης. Ο Αντ. Σαμαράς εξέρχεται...
της Ολομέλειας και κατευθύνεται προς το γραφείο του στη Βουλή και τον ακολουθεί ο υπουργός Οικονομικών, Γκ. Χαρδούβελης. Εκείνη τη στιγμή αποφεύγουν τα πολλά πάρε-δώσε με δημοσιογράφους και διάφορους παρατρεχάμενους, που έχουν συγκεντρωθεί για μια χειραψία ή και γνωριμία μαζί τους.

«Πάω μέσα, με περιμένει η Γεωργία», λέει ο Σαμαράς, δίνοντας προτεραιότητα στη γυναίκα του. Ο Γκ. Χαρδούβελης, από την πλευρά του, απαντά σε διάφορους αγνώστους με πανομοιότυπο τρόπο: «Θα τα πούμε σε λίγο, μόλις βγω από το γραφείο του πρωθυπουργού». Ενας διοικητής δημόσιου οργανισμού, που ξεροστάλιαζε να τους περιμένει, μένει με τη χαρά. «Περίμενε. Θα ξαναβγούν», του λέει ένας εκ των στενών συνεργατών του Αντ. Σαμαρά που τον είχε από κοντά όλη νύχτα για να του κάνει το κονέ με τον «τσάρο» της ελληνικής οικονομίας. 
Πράγματι, μετά από δέκα λεπτά βγαίνει από το γραφείο του πρωθυπουργού ο Γκίκας Χαρδούβελης, τον οποίο περίμενε πώς και πώς να γνωρίσει ο διοικητής του δημόσιου οργανισμού. Βάζει «μπροστινό» για να τον γνωρίσει έναν παράγοντα από το «ευρύτερο» επιτελείο του Αντ. Σαμαρά στη Βουλή, ο οποίος με άνεση «πιάνει» από το μπράτσο τον υπουργό και συστήνει τον διοικητή του οργανισμού με το ονοματεπώνυμό του. Ο Χαρδούβελης, που προφανώς δεν τον ήξερε, έρχεται σε αμηχανία και για να το σώσει ξαναρωτά, παριστάνοντας ότι δεν άκουσε: «Για θύμισέ μου λίγο...»!

Από την Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής θα εξαρτηθεί το εάν θα υπάρξουν αποκαλύψεις για την ύπαρξη «μαύρου» πολιτικού χρήματος...
parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: