23.10.14

Παράσταση δρόμου εναντίον της «Διαύγειας»...

Ο Ανδρέας Λοβέρδος, απελευθερώνεται συμβολικά από τα δεσμά της «Διαύγειας»
...έδωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος...
Με τη συμβολική απελευθέρωσή του από ένα ζουρλομανδύα, ο υπουργός Παιδείας θέλησε να απαντήσει στα κακόβουλα σχόλια σχετικά με την υπογραφή του σε επίμαχη τροπολογία, που βοηθάει ουσιαστικά στην κατάργηση της «Διαύγειας».
Μπροστά σε ένα...
κοινό που αντί για κέρματα του πετούσε αιτήματα για «διευκολύνσεις», ο Ανδρέας Λοβέρδος, απελευθερώθηκε συμβολικά από την καταπίεση που δέχεται ένας πολιτικός, προκειμένου να λογοδοτεί για τις δαπάνες.

Ζήτησε, μάλιστα, να σταματήσει επιτέλους η κοινωνική κατακραυγή και ο κάθε υπουργός, ελεύθερα να κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να γίνει κοινωνικά δημοφιλής, χωρίς τους περιορισμούς που επιβάλλει ο πολιτικός καθωσπρεπισμός και τα προσχήματα.

Τέλος, επ’ ευκαιρία, ανακοίνωσε την πλήρη απελευθέρωση των μετεγγραφών στις Ανώτατες Σχολές και την κατάργηση του ορίου απουσιών στα Γυμνάσια και τα Λύκεια, προκκειμένου να μην αγχώνονται οι μαθητές με την αναχρονιστική αυτή ρύθμιση.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Νίκος Ζαχαριάδης 

protagon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: