17.10.14

Ισχύει ο κανόνας του «παραβάν»...

beni elia 

 

 

Μήνυμα Βενιζέλου προς αντιδρώντες...

Μήνυμα στους αντιδρώντες εντός του ΠΑΣΟΚ έστειλε από τη συνεδρίαση της Γραμματείας της ΕΟΕΣ ο Ευάγγελος Βενιζέλος. «Βαδίζουμε στο συνέδριο της Δημοκρατικής Παράταξης και όχι σε...
ένα συνέδριο του ΠΑΣΟΚ», είπε απαντώντας τρόπον τινά στο κείμενο με τις 4000 υπογραφές που κυκλοφόρησε από την πλευρά της Κίνησης των 75 στην αρχή της εβδομάδας και ζητούσε ακριβώς το αντίθετο. Επικαλέστηκε μάλιστα σχετικές αποφάσεις του Πολιτικού Συμβουλίου και της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ.
«Δεν έχουμε ανάγκη από εσωστρεφείς διαδικασίες, ούτε από συγκεχυμένα μηνύματα και αβεβαιότητες», είπε, τονίζοντας πάντως με νόημα ότι «εχουμε ανθρώπους που επιμένουν να έχουν λόγο για την παράταξή μας και ειδικότερα για το ΠΑΣΟΚ, ενώ εδώ και καιρό έχουν αποχωρήσει, δεν ψήφισαν και δεν ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ, έχουν ενταχθεί σε άλλους χώρους, είναι στελέχη άλλων χώρων, υποψήφιοι στις βουλευτικές εκλογές ή στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, δεν είχαν ποτέ σχέση με το οργανωμένο ΠΑΣΟΚ και δεν αποτελούν μέλη του, δεν υπάρχουν στα μητρώα του, αλλά θεωρούν ότι πρέπει να το καθοδηγούν, να το κατευθύνουν, να το καταπνίγουν», συνέχισε.
Την ώρα που φημολογείται ότι μετά από έρευνα γύρω από τους υπογράφοντες το κείμενο της Κίνησης των 75, βρέθηκαν πολλοί με τέτοια χαρακτηριστικά, ο Ευάγγελος Βενιζέλος απάντησε ότι ισχύει ο κανόνας του «παραβάν».
«Αν ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ, ας μας αφήσουν να κάνουμε τη δουλειά μας, ας αφήσουν την παράταξη να αναπνεύσει», είπε, ενώ πληθαίνουν οι φωνές που μιλούν και για επίσημη ανακοίνωση του κόμματος που θα ακολουθήσει...

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: