14.10.14

Νίκη, τίποτα άλλο!...

Νίκη, τίποτα άλλο! 
Το είπαν ο Κλαούντιο Ρανιέρι και οι διεθνείς στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου.
Σε αυτή τη φάση που βρίσκεται η Εθνική Ελλάδας το μόνο πράγμα που μπορεί να την ενδιαφέρει είναι η νίκη, χωρίς...

να την απασχολεί η ποιότητα ή να προσφέρει θέαμα σε όσους παρακολουθήσουν την αναμέτρηση με τη Βόρειο Ιρλανδία (21:45).
Η παρέα του Ρόι Κάρολ έχει έξι βαθμούς και βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ενώ το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει μόλις έναν βαθμό.

Όπως καταλαβαίνει κανείς η «γαλανόλευκη» χρειάζεται πάση θυσία τη νίκη για να μην μπλέξει σε περιπέτειες και να διατηρήσει ζωντανές της ελπίδες της για να βρεθεί στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Γαλλίας.

Όσον αφορά τα πλάνα του ομοσπονδιακού τεχνικού, όλα δείχνουν ότι θα υπάρξουν μέχρι και τέσσερις αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι με την Φινλανδία.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Καρνέζης, ο οποίος μπροστά του - από δεξιά προς αριστερά – τους Τοροσίδη, Παπασταθόπουλο, Μανωλά και Σταφυλίδη.

Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Τζιόλης (ή ο Ταχτσίδης), με τους Μανιάτη και Μάνταλο εσωτερικούς μέσους. Την τριάδα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Σαλπιγγίδης, Μαυρίας (ή Καρέλης) και ο Αθανασιάδης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καπίνο, Γλύκος, Βύντρα, Μόρας, Γιαννούλης, Φορτούνης, Μήτρογλου, Σκόνδρας, Σαμαράς και Σάμαρης.

Από την πλευρά του, ο Μάικ Ο’Νιλ θα χρησιμοποιήσει τους εξής: Κάρολ, Χιούζ, Μπερντ, Έβανς, Φέργκιουσον, ΜακΛάφιν, Ντέιβις, ΜακΓκιν, Νόργουντ, Λαφέρτι και Γουόρντ.

Διαιτητής είναι ο έμπειρος Λανουά από τη Γαλλία, ενώ οι Γκριγκορέ και Στιέν βοηθοί του. 


πηγη sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: