19.10.14

Ν. Βούτσης: Χρειάζεται αλλαγή στρατηγικής άμεσα...

Στο περιθώριο της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, ο Γραμματέας της Κ.Ο. του κόμματος, Νίκο Βούτσης δήλωσε, μεταξύ άλλων, ότι: «Για να καλύψει το φιάσκο που οδήγησε τον εαυτό της και σε μεγάλο βαθμό την χώρα, η κυβέρνηση μιλά περί ...
σταθερότητας και ποιοι έχουν την χάρη να την υπονομεύουν».
Συγκεκριμένα δήλωσε:
«Για να καλύψει το φιάσκο που οδήγησε τον εαυτό της και σε μεγάλο βαθμό την χώρα, η κυβέρνηση μιλά περί σταθερότητας και ποιοι έχουν την χάρη να την υπονομεύουν. Την σταθερότητα την εγγυάται ο λαός, την εγγυάται η κοινωνία και οι δυνάμεις που μαζί με το λαό ανοίγουν μια νέα σελίδα για την χώρα.

Χρειάζεται αλλαγή στρατηγικής εδώ και τώρα, άμεσα. Όσο για τις απόψεις, καλοπροαίρετες και κακοπροαίρετες, που λένε ότι είναι καιρός για μια λύση μέσων όρων, που περιγράφεται και ως εθνική λύση, το μόνο πεδίο συνεννόησης και συναίνεσης οικοδομείται καθημερινά στη μόνη ισχύουσα γραμμή.

Τη μη βιωσιμότητα του χρέους, το κούρεμα του μεγαλύτερου μέρους του και την αναπτυξιακή λογική. Για να πάμε σε έξοδο από τις συνέπειες αυτής της στρατηγικής. Αυτό είναι το μόνο πεδίο για δημόσιο διάλογο.».

Δεν υπάρχουν σχόλια: