22.10.14

Ο Δένδιας «έδειξε» Γκίκα και Βρούτση…



crimenet.gr

Τον Γκίκα Χαρδούβελη και τον Γιάννη Βρούτση «έδωσε στεγνά», ο Νίκος Δένδιας, ως υπεύθυνους για την αδυναμία τής Κυβέρνησης να ...
συνεννοηθεί, επιτέλους, με την Τρόικα, στο θέμα τής ρύθμισης για τα χρέη ιδιωτών προς ο Δημόσιο, μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου, στον Real fm.

Ως άλλος… Αρτέμης Μάτσας, ο υπουργός Ανάπτυξης δεν δίστασε να ξεκαθαρίσει on air, οτι ο Βρούτσης και ο Χαρδούβελης μιλάνε με την Τρόικα για το θέμα, «αδειάζοντας» παράλληλα αρκετούς από τους συνεργάτες του Πρωθυπουργού.


Φαίνεται πως αληθεύουν οι πληροφορίες οτι ο Σαμαράς είναι έξαλλος με αυτό το «αλαλούμ», που τον έχει εκθέσει ανεπανόρθωτα, γι αυτό και ο Δένδιας φρόντισε να βγάλει την… ουρά του απέξω, με αυτόν τον μάλλον άκομψο τρόπο.


Κατά τα άλλα, ο υπουργός παραδέχθηκε ότι είναι απαράδεκτο για την κυβέρνηση, να περιμένει την έγκριση της Τρόικας μέχρι και για τις δόσεις που αφορούν τις ρυθμίσεις ιδιωτών στο Δημόσιο. Και επιβεβαίωσε πως, «αν βάλουμε όλες τις οφειλές, προς το Δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία, προσεγγίζουμε τα 100 δισεκατομμύρια ευρώ».



Δεν υπάρχουν σχόλια: