30.10.14

Βενιζέλος: Θέλουμε να είναι η τελευταία εμφάνιση της τρόικας...

Η τρόικα θα έρθει το ταχύτερο δυνατό είπε ο Ευ. Βενιζέλος αμέσως μετά την...
συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό.  Παράλληλα ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης σημείωσε πως οι ελληνικές θέσεις είναι διαμορφωμένε, υπάρχει πλαίσιο και υπάρχει ολοκληρωμένο σχέδιο βάση του οποίου πορεύεται η κυβέρνηση. 

« Σημασία έχει να ολοκληρωθεί εμπροθέσμως η αξιολόγηση γιατί θέλουμε να είναι η τελευταία εμφάνιση της τρόικας» είπε χαρακτηριστικά ο Ευ. Βενιζέλος. 

Η κυβέρνηση δεν δείχνει διατεθειμένη να ανοίξει το ασφαλιστικό σε αυτή την χρονική στιγμή καθώς όπως τόνισε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν θα πρέπει να ξεχνάμε τις αλλαγές που έχουν γίνει σε αυτό τον τομέα. Υπάρχουν και αναλογιστικές μελέτες σημείωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης. 

Νωρίτερα ο υπουργός Οικονομικών τους ενημέωρσε για τα αποτελέσματα της συνάντησης που είχε στο Βερολίνο με τον Β. Σόιμπλε.

Ο Γκίκας Χαρδούβελης εμφανίστηκε βέβαιος ότι η τρόικα θα επιστρέψει στις αρχές Νοεμβρίου στην Αθήνα, αν και στο ΔΝΤ εκφράζονται επιφυλάξεις για το πότε θα επιστρέψουν οι εκπρόσωποι των δανειστών στην χώρας, καθώς όπως υποστηρίζουν δεν έχουν λάβει τις ελληνικές θέσεις. «Θα κλειδώσει και αυτό σε λίγο» σημείωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός Οικονομικών...
real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: