16.10.14

Καταθέτουν Σκουρλέτης – Παππάς ...

 
Μετά τον Διευθυντή της Kontranews Αιμ. Λιάτσο σειρά να καταθέσουν ως μάρτυρες για τα περί χρηματισμού βουλευτών ενόψει της προεδρικής εκλογής παίρνουν οι Π. Σκουρλέτης και Ν. Παππάς.
Ο ...

εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στον Real Fm 97.8 τόνισε πως θα καταθέσει στον εισαγγελέα εφετών Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο αρθρογραφίες, δημοσιεύματα αλλά και πρακτικά της βουλής για το επίμαχο θέμα.
Παράλληλα υποστήριξε πως η δικαιοσύνη θα έπρεπε να καλέσει και τον Πρωθυπουργό καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Α. Τσίπρας ουδέποτε μίλησαν για αργυρώνητους βουλευτές.

«Στο πλαίσιο μιας πολιτικής αντιπαράθεσης είναι απολύτως θεμιτό το να κάνει κάποιος μια αναφορά σε ένα δημοσίευμα. Γιατί ο πρωθυπουργός είπε ότι ο κ. Τσίπρας μίλησε για αργυρώνητους βουλευτές, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν είπε κάτι τέτοιο; Γιατί δεν τον καλεί ο εισαγγελέας τον κ. Σαμαρά;» είπε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Αμέσως μετά ακολουθεί ο Ν. Παππάς ο οποίος μιλώντας στον Real Fm 97,8, ουσιαστικά άνοιξε τα ψηφοδέλτια σε όσους βουλευτές καταψηφίσουν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και παράλληλα προειδοποίησε πως όσοι πουν «ναι» θα κόψουν τις γέφυρες με τον ΣΥΡΙΖΑ.


real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: