17.10.14

Στο υπ. Άμυνας οι 600 απλήρωτοι στα Ναυπηγεία Ελευσίνας...



Τετράωρη στάση εργασίας, από τις 9.00 - 13.00, και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Άμυνας, πραγματοποιούν σήμερα οι εργαζόμενοι στα Ναυπηγεία Ελευσίνας οι οποίοι παραμένουν απλήρωτοι εδώ και 9 μήνες.
Οι...
600 εργαζόμενοι ζητούν άμεσα συνάντηση με τον Υπουργό Άμυνας «προκειμένου να ξεκαθαρίσει επιτέλους τις προθέσεις του, οι οποίες επηρεάζουν την πληρωμή των δεδουλευμένων μας, την συνέχεια της λειτουργίας των Ναυπηγείων Ελευσίνας και κατά επέκταση την έγκαιρη αποπεράτωση και παράδοση των Τ.Π.Κ στο Πολεμικό Ναυτικό».

Το σωματείο εργαζομένων στα ναυπηγεία Ελευσίνας, αναφέρει: «Τα προβλήματα διαβίωσης που αντιμετωπίζουμε είναι τεράστια, Εργαζόμενοι σιτίζονται από τα συσσίτια της εκκλησίας, καθημερινά η ΔΕΗ κόβει το ρεύμα των Εργαζομένων, κατασχετήρια από τράπεζες, παιδιά εργαζομένων αναγκάστηκαν να διακόψουν τις σπουδές τους και να πάρουν αναβολή από την στρατιωτική τους θητεία.

Με πολλή μεγάλη θλίψη διαπιστώνουμε ότι η εκφρασμένη βούληση του Υπουργού Άμυνας κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο για την επίλυση των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε, δυστυχώς για εμάς και τις 600 οικογένειες των Εργαζομένων δεν έχει αποτυπωθεί πρακτικά μέχρι σήμερα.

Αντιθέτως αυτό που εισπράττουμε από τους οριζόμενους από τον Υπουργό χειριστές των εκκρεμοτήτων που αφορούν τα Ναυπηγεία Ελευσίνος είναι Αλαζονεία – Έπαρση – και Αδιαφορία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: